Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
24.02.2023 | Huippu-urheilu | Uutinen

Yhteishaku toisen asteen urheiluoppilaitoksiin alkaa – hae Opintopolku-palvelussa

Urheilun ja opiskelun yhdistäminen onnistuu toisella asteella parhaiten urheiluoppilaitoksissa. Suomessa toimii 15 urheilulukiota ja 16 urheiluamista, joissa joustava urheilun ja opiskelun yhdistäminen on mahdollista. Toisen asteen urheiluoppilaitoksiin eli urheilulukioihin ja urheiluamiksiin haetaan yhteishaussa Opintopolku-palvelussa.

Yhteishaku alkaa 21.2. ja päättyy kuukautta myöhemmin 21.3. Urheiluoppilaitoksiin eli urheilulukioihin ja urheiluamiksiin sekä urheilupainotteisiin oppilaitoksiin haetaan yhteishaun yhteydessä. Urheilulinjalle hakiessa urheilijan tulee täyttää Opintopolku-palvelussa Urheilijan lisäkysymykset.

Tarkemmat hakuohjeet löytyvät tämän linkin takaa. Sivulla on myös video-ohje hausta sekä opiskelijavalinnan hakuprosessi ja -kriteerit.

Lue lisää aiheesta