Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
19.06.2023 | Huippu-urheilu | Uutinen

Muutoksia Euroopan kisojen joukkueeseen

Suomen joukkueeseen on tullut muutoksia Puolassa kilpailtavissa Euroopan kisoissa. Miesten nyrkkeilyyn 71 kg:n sarjaan valittu Sam Morovati ja miesten keihäänheiton edustajaksi nimetty Toni Kuusela jäävät pois Euroopan kisoista terveydellisten syiden vuoksi.

Kuuselan tilalle Suomen joukkueeseen on nimetty Taneli Juutinen. Kuopion Reipasta edustava Juutinen on tänä kesänä heittänyt ennätyksensä 77,83. Yleisurheilussa Euroopan kisoissa käydään lajin EM-joukkuekilpailut, joissa Suomea edustaa yksi miesurheilija ja yksi naisurheilija jokaisessa lajissa.

Euroopan kisat kilpaillaan 21.6.-2.7. Suomen joukkueen kokoonpano on nyt 100 urheilijaa 17 lajissa.

Euroopan kisoja voi seurata kisojen striimipalvelusta ja kisojen tulospalvelusivuilta sekä Suomen Olympiakomitean sivuilta ja Olympic Team Finlandin sosiaalisen median kanavista. Lisäksi Yle näyttää kanavillaan yleisurheilun EM-joukkuekilpailut.

 

Krakova 2023 European Games: Suomen joukkue

Krakova 2023 European Games: Kisajärjestäjien sivut

Lue lisää aiheesta