Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
07.08.2023 | Huippu-urheilu | Uutinen

Chengdu 2023: Teijonsalo seitsemäs 50 metrin vapaauinnin finaalissa 

Chengdun universiadien suomalaissuoritukset päätti Fanny Teijonsalo 50 m vapaauinnin finaalilla. Teijonsalo pysäytti kellon ajassa 25,54, joka riitti seitsemänteen sijaan. 

– Hyvä fiilis. Oli tosi kiva uida ja finaalissa oli tosi hyvä tunnelma. Eilisen semifinaalin startti oli ehkä vähän kummallinen ja tänään se oli parempi. Uinti oli ehkä vähän väkinäistä, mutta jokainen uinti on ollut edellistä parempi. Tämä oli ihan hyvä alku olympiavuodelle. Pakko olla tyytyväinen, Teijonsalo totesi.  

– Toki kisoihin lähdin mitalitoiveet mielessäni. Alku oli kisoissa vähän nihkeä, mutta sain kuitenkin homman kasattua tuohon 50 metrin selkään ja vapariin. Siihen olen tyytyväinen. Ja kyllähän näistä jäi kokonaisuutena tosi hyvä fiilis. Samalla toki vähän haikea, kun kyseessä ovat viimeiset universiadini, lisäsi Teijonsalo.  

Kisan voitti Kiinan Yufei Chang uudella kisaennätyksellä 24,29. 

 

Kisojen aikataulu- ja tulospalvelu 

 

Vuoden 2023 kesäuniversiadit järjestetään Kiinan Chengdussa 28.7.-8.8.2023. Chengdun universiadit oli alun perin tarkoitus järjestää elokuussa 2021, mutta kisoja jouduttiin siirtämään koronapandemian vuoksi kaksi kertaa.     

Suomen joukkueen tunnelmia, uutisia ja tuloksia kerrotaan seuraavissa kanavissa, joista ne ovat vapaasti lainattavissa journalistisiin tarkoituksiin: Facebook, Twitter, Instagram.   

 

Suomen joukkueen yleisjohto:  

Jukka Tirri, joukkueen johtaja, jukka.tirri@olympiakomitea.fi, puh. 044 780 0213
Juha Sten, joukkueen apulaisjohtaja, juha.sten@olympiakomitea.fi, puh. 044 374 6313 
Aliisa Varuhin, tiedottaja, aliisa.varuhin@olympiakomitea.fi, puh. 040 500 6205  

   

Chengdun universiadien kotisivut 
Chengdun universiadit Olympiakomitean sivuilla 

Lue lisää aiheesta