Suomen Olympiakomitea onnittelee toukokuun 2023 uusia Tähtiseuroja

Suomen Olympiakomitea yhdessä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa onnittelee toukokuussa 2023 Tähtiseura-tunnustuksen saaneita seuroja.

Suomen Agilityliitto
Lappeenrannan Agility Urheilijat, aikuiset

Suomen Jääkiekkoliitto
Fortuna, lapset ja nuoret
Napapiirin Pantterit, lapset ja nuoret

Suomen Palloliitto
Klubi-36, lapset ja nuoret

Suomen Paralympiakomitea
AistiSport, lapset ja nuoret (seura jo ennestään aikuisten Tähtiseura)

Tähtiseurat – seurojen laatuohjelma

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta. Osa-alueita on kolme: Lasten ja nuorten toiminta, aikuisliikunta ja huippu-urheilu. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtiseura-verkkopalvelu on avoin kaikille urheiluseuroille. Sen avulla seura voi kehittää toimintaansa ja tavoitella myös itselleen Tähtimerkkiä. Palvelussa urheiluseurat voivat tehdä omaa kehittämistyötään itsenäisesti ja vuorovaikutteisesti lajiliiton tai aluejärjestön seurakehittäjän kanssa. Palvelu on helppokäyttöinen, seuralle maksuton ja se toimii osana Suomisport-seurapalvelua.

Tähtiseura-ohjelman pääyhteistyökumppani on Cloetta.

Tähtiseuroja on 608.

Lapset ja nuoret: 595 seuraa – 45 lajia
Aikuiset: 151 seuraa – 31 lajia
Huippu-urheilu: 23 seuraa – 6 lajia

Tutustu tähtiseuraohjelmaan!

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista