Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen juhlapäivä – Mikä on teidän lupauksenne lisätä liikettä?

Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen perjantaina 10.5. Tämä kaikenlaisen liikkumisen juhlapäivä kannustaa jokaista liikkumaan juuri itselle mieluisalla tavalla. Sytytetään liikkumisen kipinää yhdessä tänäkin vuonna!

Unelmien liikuntapäivä on loistava tilaisuus kannustaa kokeilemaan uusia liikuntamuotoja, markkinoida omaa toimintaa tai järjestää pop up -tapahtuma tai avoimet treenit – vain mielikuvitus on rajana!

Mikä on siis teidän lupauksenne liikkeen lisäämiseksi Unelmien liikuntapäivänä? Millä tavoin sinun urheiluseurassasi, koulussasi, yhdistyksessäsi tai organisaatiossa liikutaan?

Hyödynnä #unelmienliikuntapäivä-somemateriaaleja!

Unelmien liikuntapäivän somemateriaalit ovat ladattavissa ja hyödynnettävissä oman tapahtuman markkinointiin materiaalipankistamme. Materiaalit ja niiden käyttöohjeet ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kerro, mikä on teidän lupauksenne liikkeen lisäämiseksi Unelmien liikuntapäivänä sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #unelmienliikuntapäivä #LupausSuomelle / #LöftetillFinland. Annetaan lupausten näkyä ja kuulua!

Lataa Unelmien liikuntapäivän somemateriaalit käyttöön.

Vietetään tänäkin vuonna unohtumaton liikkumisen juhlapäivä – tehdään se yhdessä!

Unelmien liikuntapäivä Instagramissa

Unelmien liikuntapäivä Facebookissa

Unelmien liikuntapäivä X:ssä

www.unelmienliikuntapaiva.fi

Lisätiedot ja kyselyt: ulp (at) olympiakomitea.fi

Unelmien liikuntapäivä on vuosittain 10.5. järjestettävä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivää koordinoi Suomen Olympiakomitea. Tapahtumapäivää edistävät mm. liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat.

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista