Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen 10.5. – olethan mukana?

Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen perjantaina 10.5. Osallistua voi kuka tahansa, miten tahansa, missä tahansa. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen juhlapäivä – niin yksin kuin yhdessä.  

Unelmien liikuntapäivänä meillä kaikilla on loistava tilaisuus järjestää liikkumisen mahdollisuuksia esimerkiksi yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa kunnan liikuntapaikoilla tai lähiluonnossa, omalla työpaikalla tai oppilaitoksessa.  

Nyt on juuri oikea aika viestiä päivästä ja kannustaa omia sidosryhmiä suunnittelemaan niin pieniä kuin isojakin tapahtumia 10.5. – ja ainahan voi viettää tämän liikkumisen juhlapäivän etkoja ja jatkoja!  

Pohtikaa omia viestejänne ja tapahtumapäivän teemoja, ja hyödyntäkää esimerkiksi järjestönne tai kunnan tapahtumakalenteria, nettisivuja ja sosiaalisen median kanavia aktiviteeteista viestiessänne.  

Nostakaa esille teemoja, jotka ovat teille tärkeitä! Unelmien liikuntapäivänä voitte nostaa esiin juuri omaa toimintaanne koskettavia aiheita liikunnan saralta ja tarjota niitä edistäviä liikkumisen mahdollisuuksia.   

Tee Unelmien liikuntapäivänä oma liikettä lisäävä lupauksesi

Tänä vuonna Unelmien liikuntapäivä on mukana mahdollistamassa toimintakykyistä Suomea. Nyt on oikea aika tehdä liikettä lisäävä lupaus, liikkua itse tai liikuttaa muita sen mukaisesti.   

Kertokaa omat lupauksenne omassa tai yhteisönne arjessa, perheenjäsenenä tai ystävänä, työkaverina tai valmentajana. Viestikää myös lupauksista somessa 10.5. aihetunnisteilla #unelmienliikuntapäivä #LupausSuomelle tai #drömmarnasmotionsdag #LöftetillFinland.   

Ideoita ja inspiraatiota voi hakea muiden antamista lupauksista Suomi – toimintakykyinen maa ja kansa -verkkosivujen lupaukset-osiosta. 

Hyödynnä päivitettyjä #unelmienliikuntapäivä-somemateriaaleja 

Unelmien liikuntapäivän somemateriaalit ovat ladattavissa ja hyödynnettävissä materiaalipankista. Materiaalit ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.  

Unelmien liikuntapäivän somemateriaalit mahdollistavat oman logon liittämisen valmiiseen kuvapohjaan. Ohjeet logon liittämisen löytyvät somemateriaalien yhteydestä.  

Kerro tapahtumasta somessa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä tai #drömmarnasmotionsdag. Kunnat voivat hyödyntää #unelmienliikuntapäivä-tunnisteen rinnalla esim. #unelmienliikuntapäiväsalo #unelmienliikuntapäivätampere. Kuntakohtaisten tunnisteiden avulla on mahdollista kohdentaa ja etsiä lähialueen liikuntatarjontaa lähempänä tapahtumapäivää. Keräämme mukaan ilmoittautuvien kuntien tiedot myös tänne. 

 

Lataa Unelmien liikuntapäivän somemateriaalit käyttöösi 

 

Kannustetaan Suomi liikkeelle Unelmien liikuntapäivänä, jotta jokainen voisi löytää liikkumisen kipinän ja oman tapansa liikkua​!   

 

Unelmien liikuntapäivän somekanavat: Instagram|Facebook|Twitter#unelmienliikuntapäivä 

www.unelmienliikuntapaiva.fi  

 

Lisätiedot ja kyselyt: ulp (at) olympiakomitea.fi 

Unelmien liikuntapäivä on vuosittain 10.5. järjestettävä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivää koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea. Sitä ovat edistämässä lukuisat liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat.

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista