Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Tähtiseura-verkkopalvelu

Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelu on avoin kaikille urheiluseuroille. Sen avulla seura voi kehittää toimintaansa ja tavoitella myös itselleen Tähtimerkkiä. Maksuttomassa palvelussa urheiluseurat  voivat kehittää toimintaansa itsenäisesti ja vuorovaikutteisesti lajiliiton tai aluejärjestön seurakehittäjän kanssa. Palvelua käytetään myös Tähtimerkin auditoinnissa. Verkkopalvelu toimii osana Suomisportia.

Kirjaudu Suomisportin Tähtiseura-verkkopalveluun tämän linkin kautta >

Lue lisää Suomisportista tämän linkin kautta>

Ohjeet Tähtiseura-verkkopalveluun:

  1. Suomisportin käyttöönotto ja käyttöoikeuksien hankkiminen
  • Tähtiseura-verkkopalvelu toimii osana Suomisport- digipalvelua. Ottaaksenne Tähtiseura-verkkopalvelun käyttöönne, tutustukaa Suomisport käyttöönoton ohjeisiin.
    • Jokaisella tiimin jäsenellä tulee olla omat Tähtiseurakäyttäjä-käyttöoikeudet, jotka seuran Suomisport-pääkäyttäjä voi myöntää. Ohje pääkäyttäjälle.
    • Tähtiseura-verkkopalvelun käyttäminen ei edellytä maksupalvelusopimuksen aktivointia, johon tarvitaan yhdistysrekisteriote/seuran nimenkirjoittajien tiedot, vaan verkkopalvelun voi ottaa Suomisportissa käyttöön heti, kun kehittämistiimin käyttöoikeudet ovat kunnossa. Käyttö on maksutonta.
  1. Palvelun käyttäminen

Tarvitsetko opastusta verkkopalvelun käyttämisessä tai auditointiin valmistautumisessa?