Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
15.03.2023 | Olympiakomitea | Uutinen

Liikuntaehdokkaita on jo 350

Haluaisitko äänestää eduskuntavaaleissa ehdokasta, jonka sydän sykkii liikunnalle ja urheilulle? Onko ehdokkaasi vielä haussa? Tutustu liikunta- ja urheilumyönteisten ehdokkaiden listaan – siellä on jo noin 350 liikunnan ja urheilun puolestapuhujaa.

Katso tästä linkistä liikuntaehdokkaaksi ilmoittautuneet

Ehdokkaat ovat allekirjoittaneet Liikettä Suomeen – liikunnan ja urheilun manifestin, ja siten sitoutuneet edistämään liikettä, liikuntaa ja urheilua eduskuntavaalikampanjoissaan. Voit tutustua manifestiin ja #LiikettäSuomeen-kampanjaan täällä.

Olympiakomitea kerää liikuntaehdokkaita ennakkoäänestyksen alkuun saakka. Tästä linkistä voi ilmoittautua mukaan.

Sosiaalisessa mediassa keskustelu käy hashtageilla #LiikettäSuomeen ja #Liikuntaehdokas.

Lue lisää aiheesta