Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Kaikenlaisen liikkumisen popup-päivää vietetään jälleen 10.5.2020

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua! Suomi täyttyy iloisista ja yhdessä järjestetyistä eri-ikäisten liikunnan hetkistä.

Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan yhdessä ja löytämään kokeilemalla uusiakin tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivä täyttyy iloisista tapahtumista ja tempauksista eri puolilla Suomea. Tapahtumia voivat järjestää esim. kunnat, koulut ja päiväkodit, urheiluseurat, yhdistykset, työyhteisöt ja yksityishenkilöt ympäri maan.

Vuoden 2020 teema on “pyydä kaveri mukaan”.  Tiedämme, että moni liikkuisi, jos vain joku pyytäisi mukaan. Kenet Sinä voisit pyytää mukaan liikkumaan kanssasi?

Toukokuun 10. päivä on myös äitienpäivä. Se tarjoaa kaikille äideille ja äitien kavereille mahdollisuuden unohtumattomaan liikunnalliseen juhlapäivään.  Jos sunnuntai ei tunnu sopivalta päivältä, niin etkot voi järjestää lauantaina tai jatkot maanantaina.

Jotta Unelmien liikuntapäivä näkyy ja kuuluu ja ihmiset löytävät itselleen sopivia tapoja liikkua,  tarjoamme unelmienliikuntapäivä.fi -palvelun. Siellä voi ilmoittaa ja hakea tapahtumia sekä ladata maksuttomat materiaalit käyttöön.

 

Taustaa

Olympiakomitea tukee koko kansan liikkumista. Innostamme eri-ikäisiä liikkumaan ja löytämään itselle sopivat tavat liikkua rohkaisemalla kokeiluihin ja yhdessä tekemiseen.  Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä, joka on järjestetty jo neljä kertaa. Unelmien liikuntapäivää ovat edistämässä muun muassa liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatioiden verkostot.  Päivää koordinoi Suomen Olympiakomitea. Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health -päivää.  Haastamme kaikki iloisesti liikkumaan Unelmien liikuntapäivänä!

Tutustu

Seura tunnetuksi ja elämyksiä kaikenikäisille

Liikkumisen riemua ilman ikärajaa

Yhdessä liikkumiseen tarvitaan vain yhteistä aikaa

Liikkumisen unelmia työpaikoilla

Yhteinen liikkuminen on yhdessäoloa parhaimmillaan

Porvoossa liikutaan aamusta iltaan

“Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua!”

TUNNUSLUKUJA v. 2019

  • Noin 130 000 ihmistä osallistui päivään järjestämällä tapahtuman tai liikkumalla muiden tapahtumissa
  • Tapahtumia ilmoitettiin karttapalveluun 928 kappaletta
  • Tapahtuman järjestäneistä 83% aikoo osallistua Unelmien liikuntapäivään uudelleen
  • #unelmienliikuntapäivä-julkaisuja jaettiin sosiaalisessa mediassa yli 1800 kappaletta
  • Lue lisää päivän tunnelmista täältä.