Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Unelmien liikuntapäivä

Kaikenlaisen liikkumisen popup-päivä 10.5.2019

Toukokuun 10. päivä vietetään koko Suomen yhteistä liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua! Suomi täyttyy iloisista ja yhdessä järjestetyistä eri-ikäisten yhteisistä liikunnan hetkistä.

Tule sinäkin ja sinun perheesi, urheiluseurasi, yhdistyksesi, työpaikkasi, tms. rakentamaan liikkumisen liputuspäivää Suomen suurimmaksi liikkumisen tapahtumaksi! Kerää ihmisiä ympärillesi, pohtikaa omia liikkumisen unelmianne ja ideoikaa, miten toteutatte niitä yhteisenä liikkumisen juhlapäivänä. Voitte kokeilla uutta lajia, harrastaa pihapelejä,  tutustua lähiluontoon, pitää kävelykokouksen – mitkä tahansa ideat kelpaavat!

Tule rakentamaan yhdessä liikkumisen liputuspäivää!

 

Nyt on hyvä hetki ideoida!

  • Kokoa  porukka ideoimaan: yhdessä on kiva toteuttaa. Nappaa mukaan ystäväsi, naapurisi, työkaverisi tai joku muu tuttusi. Innokkaita Unelmien liikuntapäivän toteuttajia löytyy varmasti lähipiiristä
  • Kiva eri-ikäisten yhteinen tapahtuma voi olla vaikka kuntopiiri lapsille ja aikuisille,  virkistyspäiväretki, iloiset palloleikit pihalla, kävelyretki lähiluontoon, taukojumppa pihalla, kahvitilassa tai luonnossa,  metsäseikkailu – vain taivas on rajana ideoille!

Ilmoita tapahtumasi karttapalveluun

Tapahtuma kannattaa ilmoittaa Unelmien liikuntapäivän tapahtumakarttaan: unelmienliikuntapäivä.fi .  Sadalle (100) ensimmäiselle tapahtumansa ilmoittaneelle lähetämme T-paidan ja liikuntapussukan.  Karttapalvelun avulla voit markkinoida tapahtumaasi. Palvelu kokoaa kätevästi kaikki Suomen tapahtuman yhteen sivustoon. Ilmoittamalla tapahtumasi olet rakentamassa Suomen suurinta liikkumisen juhlapäivää.

Markkinointimateriaaleja käyttöösi

Unelmien liikuntapäivän tunnusta, bannereita ja julisteita sekä muita  markkinointimateriaaleja on helppo hyödyntää tapahtuman markkinoinnissa.
Aineistopankista löytyy materiaaleja sekä sähköiseen että painettuun viestintään. Aineistopankki löytyy täältä.

  • Levitä tietoa, innosta ja kerro tapahtumasta tutuillesi ja innosta ihmisiä jo mukaan!
  • “Olemme jo mukana” -aineistoja voi käyttää kertoessanne omasta tapahtumastanne

 

Taustaa

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on toteutettu jo kolmena vuonna liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivänä. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan yhdessä ja löytämään kokeilemalla uusiakin tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivä on täyttynyt iloisista tapahtumista ja tempauksista eri puolilla Suomea. Vuoden 2018 tapahtumajärjestäjiltä tehdyn kyselyn mukaan 90 % järjestäjistä on valmis järjestämään tapahtumia myös tulevana Unelmien liikuntapäivänä. Mukaan kutsutaan niin isoja toimijoita kuin yksittäisiä ihmisiä.

Olympiakomitea tukee koko kansan liikkumista. Innostamme eri-ikäisiä liikkumaan ja löytämään itselle sopivat tavat liikkua rohkaisemalla kokeiluihin ja yhdessä tekemiseen ja haastamme kaikki iloisesti liikkumaan Unelmien liikuntapäivänä! Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health päivää. Unelmien liikuntapäivää ovat edistämässä muun muassa liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatioiden verkostot.

 

“Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua!”

TUNNUSLUKUJA v. 2018

  • Noin 100 000 liikkujaa osallistui päivään järjestämällä tapahtuman tai liikkumalla muiden tapahtumissa
  • Arviolta yli miljoona suomalaista liikkui päivän merkeissä
  • Tapahtuman järjestäneistä 85% on valmis järjestämään tapahtuman uudelleen
  • #unelmienliikuntapäivä tavoitti twitterissä tapahtumaviikolla 900 000 ihmistä
  • Instragramissa #unelmienliikuntapäivä 1 300 julkaisua

60 %

uusia kokeiluja