Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Suomisport – Suomen paras urheilupalvelu

Suomisport on koko urheiluyhteisön nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu. Ensivaiheessa Suomisportin kautta voi myydä lisenssejä ja vakuutuksia. Jatkossa palvelussa voi hoitaa myös tapahtumailmoittautumisia ja jäsenyyksiä.

Suomisportin automaattiset prosessit helpottavat lajiliiton arkea. Palvelun käytettävyys ja helppous ovat ensiluokkaisella tasolla. Suomisportissa käyttäjälle ei tule ensimmäistäkään turhaa napin painallusta.

Palveluun sulautettujen maksupalvelutoimintojen kautta maksutieto on heti ajan tasalla, lajiliitolta poistuu luottoriski sekä tarve neuvotella erikseen maksupalvelusopimuksista. Lisäksi osoitemuutokset päivittyvät palvelun kautta. Hinnoittelu on transaktiopohjainen eikä se vaadi lajiliitolta omaa investointia.

Suomisportissa nopein lisenssin osto onnistuu kymmenissä sekunneissa. Palvelu otettiin käyttöön joulukuussa 2016. Vuoden 2017 lopussa palveluun on rekisteröitynyt noin 170 000 käyttäjää ja lisenssin on ostanut noin 115 000 urheilijaa.

Suomisportin urheilu- ja liikuntayhteisölle tarjoaa Olympiakomitea yhteistyössä Suomen parhaiden toimittajien Vincitin ja Maksuturvan kanssa.

Kiinnostuitko? Laita postia osoitteeseen: suomisport@olympiakomitea.fi.

Sovitaan tapaaminen ja laitetaan asiat rullaamaan! 

Olympiakomitean Suomisport-tiimi Sari, Juha ja Hanna

“Lisää aikaa liikkeelle!”

Suomisport – Suomen paras urheilupalvelu

Suomisport – Suomen paras urheilupalvelu

  • Myyntialusta lisensseille, jäsenyyksille ja tapahtumille.
  • Helppokäyttöinen ja nykyaikainen digitaalinen palvelu liitoille, seuroille ja liikkujille.
  • Avoin lähdekoodi: Edullisuus, räätälöitävyys, lajikohtaiset tarpeet ja integraatiot.
  • Ei investointikuluja, taloudellisia riskejä tai yllättäviä kuluja.
  • Suomisportin liittokäyttäjien kehittäjä Areena klikkaa tästä.

70 %

”Kasvavista palveluyrityksistä 70 prosenttia pyrkii digitalisoimaan liiketoimintansa.” (HS 12.4.2016). Päteekö sama urheilujärjestöihin?