Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Tue liikuntaa ja urheilua – lahjoita!

Lasten ja nuorten hyvinvointi on meidän kaikkien etu. Uskomme, että tässä yhteiskunnassa tulee kaikilla olla tasaveroiset mahdollisuudet liikuntaan, harrastamiseen ja urheiluun. Haluamme myös sytyttää kipinän liikkumiseen ja harrastamiseen ihan jokaisessa.

Teemme Suomen Olympiakomiteassa töitä näiden asioiden toteutumisen eteen, yhteistyössä koko urheiluyhteisön kanssa.

Liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen

Auta meitä työssämme tukemalla toimintaamme ja osallistumalla kampanjoihimme. Yhdessä saamme aikaan vaikuttavuutta.

Lahjoitusvarat ohjaamme paikallisesti urheiluakatemioille, urheiluseuroille ja sekä suoraan urheilijoille. Varoja ohjataan niin matalan kynnyksen toimintaan kuin tavoitteellisesti urheilua harrastaville. Iloitsemme sekä yksityishenkilöiden että yritysten ja yhteisöjen tekemistä lahjoituksista.

Valitse alta itsellesi sopiva lahjoituskohde. Kiitos kun olet mukana!

 • Tukemalla Lasten Liikettä tuet lasten liikuntaa ja annat lapsille mahdollisuuden harrastaa!

  Rahat ohjataan paikallisille yhdistyksille esim. yhteisiin varustehankintoihin, maksuttomien harrastusryhmien perustamiseen tai vähävaraisten lasten harrastamisen tukemiseen.

  Lue lisää ja tule mukaan tekemään muutosta!

 • Olympiarahaston tavoitteena on kasvattaa huippu-urheilun tukea 30 prosentilla seuraavan vuosikymmenen aikana. Lisätuen avulla lupaaville urheilijoille annetaan aito mahdollisuus menestyä kansainvälisesti.

  Urheilijan arjessa lisätuki tarkoittaa muun muassa hyviä harjoitusolosuhteita Suomen urheiluakatemioissa ja valmennuskeskuksissa, osaavaa fyysistä ja henkistä valmennusta sekä rahaa urheiluvälineisiin, huoltoon ja kisamatkoihin.

  Lue lisää ja lahjoita!

Lahjoituskohteet

 • Lasten ja nuorten matalan kynnyksen liikunta: Lasten Liike -kerhot

Testamentti- ja muut suorat tililahjoitukset ovat myös mahdollisia. Ota tililahjoituksissa yhteyttä controller Perttu Pajukoskeen.

Rahankeräysluvat: RA/2020/852 (Lasten Liike) ja RA/2021/58

Lahjoita!