Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Tutkittua tietoa aikuisliikunnasta

Aikuisliikunnan tutkimus on hyvin hajanaista. Me Olympiakomiteassa seuraamme kenttää laajasti ja haluamme tuoda uusimmat julkaisut ja tutkimukset kootusti seuratoimijoiden ja lajiliittojen saataville.

Julkaisut ja tutkimukset

Verkkoluennot ja diasarjat aikuisliikunnan asiantuntijatyöstä

Liikunta ja urheilu aikuisen hyvinvoinnin tukena -asiantuntijatyöstä on tehty luentosarja. Videoiden aiheina ovat Johdanto aikuisliikunnan laatutekijöihin, Aikuisliikunnan laatutekijät, Aikuinen liikkujana ja Liikkujien sitouttaminen ja uusien liikkujien löytäminen. Videoiden pituus noin parikymmentä minuuttia. Videot löytyvät täältä.

Liikunta ja urheilu aikuisen hyvinvoinnin tukena -asiantuntijatyöstä on tehty myös diasarja/tiivistelmät yleiseen käyttöön. Diasarjan aiheet vastaavat luentojen aiheita. Lataa aiheiden mukaiset diaesitykset alta:

Yllä olevia diasarjoja (PowerPoint-esitykset muistiinpanoilla) voi pilkkoa ja hyödyntää tarpeen mukaan, kunhan diojen sisältö ja ulkoasu säilyvät. Diasarjassa viitattujen lähteiden luettelo löytyy Liikunta ja urheilu aikuisen hyvinvoinnin tukena -asiantuntijatyöstä (Lähteet s. 64). Diasarjan muistiinpanoissa mainitut sivunumerot ja lukujen numerot viittaavat asiantuntijatyöhön.