Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Urheilupsykologia

Urheilijoiden ja valmentajien kokonaisvaltaisessa valmentautumisessa psyykkisten ominaisuuksien vahvistaminen on yksi luonnollinen osa menestyksellistä valmennusprosessia. Urheilijan toimintaympäristön ilmapiirin kehittäminen ja urheilijan henkisten ominaisuuksien kehityksen tukeminen on tärkeä osa arkipäivän valmentautumista. Monet urheilijat ja valmentajat käyttävät omien prosessiensa tukena psyykkinen valmennuksen asiantuntijoita. Tämän tärkeän asian edistämiseksi Huippu-urheiluyksikkö tarjoaa mahdollisuutta käyttää osaavia ammattilaisia valmentautumisen tukena.

Suomen Olympiakomitean tukiurheilijoilla ja valmentajilla on mahdollisuus hyödyntää sertifioituja psyykkisen valmennuksen asiantuntijoita omaan valmentautumiseensa. Tällä tuetaan urheilijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia kohti tulevien vuosien arvokisoja. Samalla Huippu-urheiluyksikkö haluaa tukea sertifioitujen asiantuntijoiden verkostoitumista ja toimintaa.

Psyykkisen valmennuksen asiantuntijatoimintaa koordinoi ja lisätietoja käytännön asioista antaa HUY:n psyykkisestä valmennuksesta vastaava Robert Päkk.

Yhteyshenkilö:

Robert Päkk
vastuuasiantuntija, psyykkinen valmennus
040 549 6311
robert.pakk@olympiakomitea.fi