Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
17.11.2016 | Olympiakomitea

Ramirent jatkaa urheiluyhteisön tapahtumaratkaisujen kumppanina

Valo ja Ramirent Finland Oy ovat jatkaneet pitkäaikaista yhteistyötään, jonka tavoitteena on helpottaa seurojen, lajiliittojen ja muiden liikuntatoimijoiden toimintaa tarjoamalla laadukkaita tapahtumarakentamisen palveluratkaisuja. Ramirentin sopimus siirtyy uudelle Olympiakomitealle ja koko urheiluyhteisön hyödynnettäväksi, kun Valo ja Olympiakomitea yhdistyvät 1.1.2017. Yhteisenä tavoitteena on edistää suomalaisten urheilutapahtumien laatua ja ekologisuutta entistään. Yhteistyön julkistetaan Tampereella 18.11.2016 Askelmerkit ekologisesti kestävään liikuntakulttuuriin -tilaisuudessa.

Ekologiset tapahtumaratkaisut kaikkien urheilutoimijoiden käyttöön

Ramirent on rakentanut koko maan kattavan palvelumallin, joka pystyy vastaamaan urheilevan ja liikkuvan Suomen mitä erilaisimpiin tapahtumarakentamisen tarpeisiin tehokkaasti ja keskitetysti. Urheilutapahtuman järjestäjä saa helposti kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen aidoista, tiloista, telineistä, aina telttoihin, lavoihin ja sähköistykseen.

– Ramirentin palvelu on paljon enemmän kuin konevuokrausta. Palvelu on kehittynyt niin, että myös pienempiin urheiluseurojen tapahtumiin kannattaa kysyä paikallisia Ramirentin tapahtumaratkaisuja. Ramirent pystyy palveluillaan auttamaan tapahtumatuottajia tekemään vastuullisia ja ekologisia valintoja, sanoo Olympiakomitean tapahtumayksikön johtaja Riia Martinoja.

Ramirent palkitsee Ekostipendillä Ekokompassi-urheilutapahtuman

Uutta Ramirent yhteistyössä on urheilutapahtumalle myönnettävä Ekostipendi osana Ekokompassi -hanketta. Ekokompassi on ympäristöjärjestelmä tapahtumille ja tapahtumapaikoille. Ulkoisen auditoinnin kautta tapahtuma voi saada Ekokompassi-sertifikaatin. Olympiakomitea koordinoi Ekokompassi-hanketta, joka laajenee valtakunnalliseksi. Ekostipendi myönnetään loppuvuodesta 2017 tapahtumatuottajille, jotka ovat ottaneet ekologisuuden huomioon toiminnassaan.

– Ramirentin tapahtumapalveluissa käyttäjien ja asiakkaiden turvallisuuden varmistaminen on erityisen tärkeää, johon tapahtumajärjestäjiä myös koulutetaan. Ekologisilla ja vastuullisilla valinnoilla tapahtumatuottajat voivat taas tehdä merkittäviä säästöjä ja oikeita valintoja jo tapahtuman suunnittelu- ja hakuvaiheessa ja tähän Ramirent tarjoaa konsultointia ja suunnittelutyökaluja” toteaa Ramirentin johtaja Mika Eskola.

Kaikkiin valtakunnallisen yhteistyön kautta tulleisiin toimeksiantoihin on sovittu merkittävä alennus Ramirentin listahinnoista. Varmistaaksesi Ramirentin edun seuralle ota yhteyttä sport.fi sivujen kautta.