Siirry sisältöön
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Yrityksille

Tervetuloa suomalaisen liikunnan ja urheilun maailmaan

Liikunta ja urheilu ovat Suomen merkittävin kansanliike. Jokaisen hyvinvointi rakentuu liikunnalliselle arjelle. Tätä arkea mahdollistamme yhdessä yritysten kanssa.

Yritysyhteistyö Olympiakomitean kanssa lisää lasten, perheiden ja urheiluseurojen elinvoimaa ja liikettä. Olympiajoukkue yhdessä kumppaneidensa kanssa luo huippuelämyksiä ja tunnetta suomalaisille. Työyhteisöihin tuomme urheilusta voittamisen kulttuuria ja energiaa!  Globaalisti tunnettu Olympia-aate luo sisältöä, merkitystä ja arvoa liiketoimintaan.

Onnistuakseen, yritysyhteistyön on oltava mitattavaa, johdettua ja strategialähtöistä. Toimimme yhteiskunnallisen yrityksen toimintaperiaatteiden mukaisesti. Tiimissämme työskentelee joukko urheilumarkkinoinnin, yritysvastuun ja työhyvinvoinnin huippuosaajia.

 

Tietosuojaseloste:

Haluamme varmistaa, että yritysyhteistyön asiakas- ja markkinointirekisterissä henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti ja läpinäkyvästi tietosuojalainsäädännön velvoitteita noudattaen. Päivitetyn tietosuojaselosteemme näet tästä (PDF).

Yhteystiedot: 

  • Ville Köngäs, markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö, ville.kongas@olympiakomitea.fi
  • Anu Helin, liiketoimintajohtaja, Olympiajoukkueen yritysyhteistyö, anu.helin@olympiakomitea.fi
  • Jesse Kaarna, projektipäällikkö, Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailu, jesse.kaarna@olympiakomitea.fi
  • Lauri Ijäs, tapahtumatuottaja, Yritysmaratonviesti, lauri.ijas@olympiakomitea.fi
  • Mikko Selin, liiketoimintajohtaja, Lasten liike, seuratoiminta, mikko.selin@olympiakomitea.fi
Ota yhteyttä!