Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

VIRTA – Energianpuolustuskurssi

VIRTA – Energianpuolustuskurssi on Suomen Olympiakomitean vaikuttajaohjelma, jonka tavoitteena on vihkiä suomalainen ylin johto missiomme mukaisesti Suomen elinvoimaistamiseen. Kaksipäiväiselle kurssille kutsutaan vuosittain 12 osallistujaa, jotka edustavat muun muassa elinkeinoelämää, julkishallintoa, poliittista kenttää, koulutusta ja tutkimusta, mediaa, taidetta ja kulttuuria sekä kansalaisjärjestöjä.

Kurssin ydinsisältönä on ihmisen energianhallinnan perusteet eli kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja elinvoiman keskeiset ainekset, jotka ovat huippusuorituksen edellytyksenä. Näihin kuuluvat esimerkiksi aktiivinen arki, ravinto, uni ja palautuminen, motivaatio, vuorovaikutus ja merkityksellisyys.

Osallistujat saavat kurssilla eväitä oman sekä organisaationsa energiatason kohottamiseen johtavien asiantuntijoiden avulla sekä luentojen että käytännön harjoitteiden kautta. Kurssin aikana osallistujat sitoutuvat kurssiparinsa tuella henkilökohtaisen energianhallinnan mission toteuttamiseen kurssia seuraavien 90 päivän ajaksi.

Ajankohtaista

Olympiakomitean Virta – Energianpuolustuskurssilla johtajat pysähtyvät perimmäisten kysymysten äärelle

Olympiakomitean Virta – Energianpuolustuskurssi haastaa johtajan arkirutiinit