Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
03.03.2017 | Olympiakomitea

Urheilun supervuosi vauhtiin Lahden MM-kisojen fanipisteeltä

Suomen Olympiakomitea rakentaa yhdessä suomalaisten, tapahtumajärjestäjien, lajiliittojen, kuntien ja huipputoimijoiden kanssa 100-vuotiasta itsenäistä Suomea ja sen urheilua juhlistavaa ohjelmaa. Konkreettisia toimenpiteitä ovat mm. Suomi 100 –fanipisteet tapahtumissa, Liikkumisen unelmavuosi kokeiluineen ja huippuosaajat kokoava Excellence in Finland.

Lahden MM-kisoissa nähdään ensimmäistä kertaa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden tapahtumiin jalkautuva faniteltta, jossa urheilukansa pääsee virittäytymään iloiseen urheilujuhlatunnelmaan. Suomi100-fanipisteellä on jaettu jo kymmeniä tuhansia Suomen lippu -tarroja kisaturistien poskiin.

Suomi100-fanipisteellä kisaturistit voivat saada lipputarran poskeen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi, koristautua fanirekvisiittaan ja jakaa kuviaan sosiaalisen median kanavissa.

Lisäksi urheilukansa pääsee faniteltassa tutustumaan suomalaisen urheilun historiaan diginäytöiltä, joille on koostettu urheiluhistorian merkittäviä tapahtumia sekä esimakua tulevan vuoden suurimmista urheilukisoista.

-Ihmiset ovat jopa etsineet telttaa saadakseen muiden poskissa nähtyjä lipputarroja. Fanipiste on on päässyt iloisesti yllättämään katsojat. Poskilippu kaikessa yksinkertaisuudessaan on saanut hymyn huulille ja kisavieraat virittäytymään tunnelmaan. Ihmiset ovat ihanan positiivisella meiningillä täällä, joten menestys ei ole ainakaan yleisön tunnelmasta kiinni!, iloitsee fanipisteen tuottaja Hanna Iiskola.

Suomi 100 -fanipiste ja sen toimintoja jalkautuu useampaan urheilutapahtumaan pitkin juhlavuotta. Lahden MM-kisojen lisäksi teltta nähdään muun muassa Paavo Nurmi Gamesin ja koripallon EM-kisojen yhteydessä.  Fanipiste on osa Urheilun supervuosi 2017 -kokonaisuutta, joka on osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa.

#hurraasuomi #lahti2017 #suomi100

Kuvassa Mäntsälän koulu MM-kisoissa Lahdessa. Valokuvaaja Ossi Saarinen.

Lisätietoja

Anna Iso-Ahola, Liikunnan ja urheilun Suomi 100 viestinnän tuottaja, puh. 0400 269294