Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
28.03.2017 | Seuratoiminta | Tiedote

Tule mukaan Lasten liikuttajat -laivaseminaariin 30.9.-2.10.2017

Haetaan yhdessä virtaa lasten liikuttamisen arkeen!

huom! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 1.9. saakka!

Lähde mukaan suuren suosion saavuttaneeseen Lasten liikuttajat -laivaseminaariin! Risteilemme 30.9. -2.10. Helsinki – Tukholma – Helsinki välillä Viking Line m/s Mariellalla. Seminaari on suunnattu kaikille lasten liikuttajille, kuten varhaiskasvattajille, alakoulujen opettajille sekä kerho-ohjaajille.

Luvassa on iloista yhdessäoloa, verkostoitumista, luentoja ja monipuolisia toiminnallisia työpajoja. Seminaariohjelma sisältää mm. ajankohtaista tutkimustietoa, osallistavaa opetusta, improvisaatiota, ideoita liikunnalliseen ulko-opetukseen sekä vinkkejä digivälineiden ja teknologian hyödyntämiseen liikunnassa. Laivaseminaari toimii työyhteisöjen työhyvinvoinnin ja koulutuksen mahdollistajana.

Seminaarin ohjelma-esite (pdf)

Työpajojen kuvaukset (pdf)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteessa: matkapojat.fi/lastenliikuttajat

Ilmoittautuminen päättyy 1.9. Toimi hyvissä ajoin, sillä osa työpajoista voi täyttyä nopeasti.  Tänä vuonna asiakaspalvelusta ja ilmoittautumisesta vastaa Matkapojat Oy. Suomen Olympiakomitea vastaa ohjelmasisällöstä.

Lähde mukaan yksin, kaksin tai vaikkapa isommalla ryhmällä!

Lisätietoja:
sisältöasiat: suvi.voutilainen@olympiakomitea.fi
tiedustelut/varaukset: lastenliikuttajat@matkapojat.fi

 

Lue lisää aiheesta