Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
04.04.2017 | Seuratoiminta

Tarkka taloushallinto auttaa panostamaan laatuun Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa

Hämeenlinnan Jalkapalloseura on yksi Suomen suurimmista urheiluseuroista. Sillä on yli 1 100 pelaajaa ja kolmisenkymmentä joukkuetta. Nuorimmat pelaajat eivät ole vielä saavuttaneet edes kouluikää ja vanhimmat ovat jo vaari-iässä. Seura on kuin pieni yritys. Sillä on seitsemän työntekijää; toiminnanjohtaja, sihteeri, valmennuspäällikkö, junioripäällikkö, kaksi valmentajaa ja kahvioemäntä.

– Automatisoitu taloushallinto on selkeyttänyt ja helpottanut taloushallinnon hoitoa monilta osin. Ajantasaiset raportit ovat aina toiminnanjohtajan saatavilla eikä raportteja tarvitse tehdä manuaalisesti. Toistuvaislaskutukset puolestaan helpottavat seurasihteerin työtä, HJS:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman kertoo.

Lue lisää Dahlmanin kokemuksista ja seuran saamista hyödyistä tästä.