Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
20.04.2017 | Olympiakomitea

Tapahtumat Tutuiksi (TaTu) – Lähde mukaan vapaaehtoiseksi Para School Day-tapahtumaan 24.5.2017

Suomalaisen liikunta – ja urheiluyhteisön ”Tapahtumat tutuiksi” – TaTu on yhteisöllisyysmalli, joka tarjoaa mahdollisuuden lajiliittojen ja järjestöjen työntekijöille ja luottamushenkilöstölle osallistua vapaaehtoisena toisten lajien tapahtumiin. Voit oppia niistä ja antaa omaa osaamistasi toisille tapahtumajärjestäjille. Malli antaa mahdollisuuden kehittyä tapahtumajärjestämisessä, kouluttautua, saada inspiraatiota omaan työhösi, ja vaikkapa käyttää jotain taitoa, jota et pääse hyödyntämään omassa työssäsi.
Työntekijöiden ja luottamushenkilöiden tulee sopia oman työnantajansa kanssa osallistumisesta vapaaehtoistehtävään työajallaan. Työnantaja maksaa palkan tältä ajalta. Vastapalveluksena lajiliitto / järjestö saa TaTu-verkostoon sitoutuneiden liittojen / järjestöjen työntekijöitä oman lajinsa tapahtumaan ”Give and Get” – periaatteella.

Para School Day – tapahtuma Vihdissä 24.5.2017

Para School Day on Paralympiakomitean koulukiertue. Se toteutetaan toukokuussa 2017 seitsemännen kerran kouluissa eri puolilla Suomea. Kiertueella oppilaat pääsevät tutustumaan vammaishuippu-urheilijoihin ja kokeilemaan heidän kanssaan useita paralympialajeja, kuten maalipalloa, pyörätuolirugbya ja -koripalloa, tarkkuuspeli bocciaa, näkövammaisten jalkapalloa ja istumalentopalloa.
Vihdissä järjestettävään Para School Day-tapahtumaan toivotaan vapaaehtoisia urheiluyhteisöstä– nyt on erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan ja kokemaan elämyksellinen Para School Day-kiertueen tapahtuma!

Aika ja paikka: keskiviikko 24.5.2017 Pappilanpellon koulu, VIHTI (Kirkkojärventie 3, 03400 Vihti)
Vapaaehtoistarve: 10 henkilöä
Ilmoittautuminen: mahdollisimman pian – viimeistään pe 12.5. mennessä: Reeta Lindeman: reeta.lindeman@paralympia.fi

Huom! Kirjoita aihekenttään: TaTu + oman liittosi / järjestösi nimi. Näin tiedämme, että osallistut TaTun kautta vapaaehtoiseksi.

Lisätietoja tapahtumasta ja vapaaehtoisuudesta: Reeta Lindeman reeta.lindeman@paralympia.fi
Lisää tietoa TaTu-mallista ja osallistumisesta: Kati Mälkki kati.malkki@olympiakomitea.fi