Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
13.06.2017 | Olympiakomitea

Lapset juoksuttivat aktiivisia yrityksiä

Lähes 4000 juoksijaa yli 250 aktiivisesta yrityksestä juoksi hyvän asian puolesta Helsingin Töölönlahden Yritysmaratonviestissä. Tapahtuma tuotti yli 30 000 euroa Lasten Liikkeelle.

 

Yritysmaraton kasvaa vuosi vuodelta

 Yritysmaratonviestistä on kasvanut aina aurinkoisen sään, hyvän tunnelman ja sujuvien järjestelyjen puolesta Suomen suurin yritysjuoksutapahtuma. Tänä vuonna saavutettiin jälleen myös uusi ennätys osallistujamäärässä.

– Lasten Liike toi tapahtumaan uudella tavalla merkityksellisyyttä. Palautteen perusteella hyvän asian puolesta liikkuminen innosti myös osallistujia, kertoi tapahtuman järjestämisestä vastannut Carita Riutta Olympiakomiteasta.

Lasten Liikkeestä voit lukea lisää osoitteessa www.lastenliikeiltapaiva.fi

 

Lähde mukaan tapahtumaan

 Yritysmaratonviesti on iloisen tunnelman yritysjuoksutapahtuma, jossa kierretään Töölönlahtea viestijuoksuperiaatteella noin maratonin pituinen matka, yhteensä 19 noin 2,1 kilometrin kierrosta. Sarjoja on kolme rento-, kunto- ja kilpasarja, joten mukaan voi lähteä oman työpaikan tiimillä vaikkapa kävellen. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 25.5.2018.

Katso Yritysmaratonviestin fiiliskuvia tästä

Tapahtumasta lisää nettisivuilla www.yritysmaratonviesti.fi

Tervetuloa mukaan liikuttamaan niin henkilöstöä kuin lapsiakin!