Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
30.10.2017 | Seuratoiminta | Tiedote

Koululentiksen kampanjaviikko menossa

Koululentiksen upean suosion saanutta kampanjaviikkoa vietetään 30.10.-3.11.

Kampanjaviikon jokaisena päivänä julkaistaan yksi koululentiksen vinkkivideo sekä koululentiksen YouTube-kanavassa että Facebook-sivuilla.

Lisäksi kampanjaviikon aikana on Facebookissa käynnissä kisa, jossa on palkintona kaksi Mikasan SKV5-koululentispalloa. Kilpailussa tarvitsee vain tykätä kyseisestä kisavideosta ja tägätä siihen tuntemansa opettaja-ystävä, ja nuo molemmat siis voittavat ko. pallot itselleen.

Koululentiskampanjaan ilmoittautui mukaan ennätykselliset 490 koulua, joille kaikille lähetettiin yhteistyössä LähiTapiolan kanssa Mikasan SKV5-pelipallot. Koululentiskampanja liikuttaa 115 000 lasta ympäri Suomen.

Lisätietoja: http://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/seurapalvelut/koululentis.html

Lue lisää aiheesta