Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
20.12.2017 | Huippu-urheilu

Olympialaisten matkapaketeista myyty yli 80 % – Suomelle Pohjoismaiden vahvimmat kannatusjoukot

Kahteen Suomi-hotelliin on saatavilla vielä hajapaikkoja, lipunmyynti kiihtyy myös Koreassa.

Suomen joukkue lähtee Etelä-Korean Talviolympialaisiin vahva kannatusjoukko tukenaan. Suomen kannattajille ja tukijoukoille varattujen kahden hotellin huoneista on myyty jo yli 80 prosenttia. Olympialippujen myynti Suomessa on ollut vilkkaimpia koko Euroopassa. Noin 3000 lipun kiintiöstä on myyty 85 prosenttia. Matkapaketeista suosituimmat ajankohdat ovat jo loppuunmyyty.

Kaikki jäljellä olevat huoneet ja liput on nyt vapautettu myyntiin siten että kisavieraiden on mahdollista varata pelkkä majoitus tai pelkät liput. Kisoihin odotetaan yli 500 suomalaiskannattajaa.

Talviolympialaisten matkajärjestelyt faneille, Olympiakomitean sidosryhmille ja Suomen Olympiajoukkueelle toteutetaan ensimmäistä kertaa uuden yhteistyömallin mukaisesti, jossa Olympiakomitea, Finnair ja matkanjärjestäjä Elämysmatkat ovat suunnitelleet ja toteuttaneet olympiavieraiden palvelut koordinoidusti kaikille suomalaisille kisavieraille. Yhteistyön ansiosta matkapakettien hinnat ovat jopa puolet edullisempia kuin muissa Euroopan maissa.

Ensimmäistä kertaa suomalaiset fanit sekä Olympiakomitean yhteistyökumppanit ja arvovieraat matkustavat, majoittuvat ja kannustavat Suomen joukkuetta koordinoidusti yhtenäisenä kannatusjoukkueena. Suomalaisille kannattajille on varattu kisamatkaa sujuvoittavia palveluita, kuten hotellien olympiainfopisteet.

PyeongChangin kisojen suosituin ajankohta suomalaisille on kisojen keskimmäinen jakso 14.-19.2, jolloin kisahotellit ovat täyteen varatut. Suosituimmat lajit ovat miesten jääkiekko sekä maasto- ja ampumahiihdosta lajit, joissa Suomella on mitaliodotuksia. Kansainvälisesti suosituimmat lajit ovat taitoluistelu, pikaluistelu ja short track, joiden lipuista moni kilpailu on jo loppuunmyyty.

Suomalaiskannattajien lippujen ja matkojen saatavuus ja hinnat:

https://www.elamysmatkat.com/r/olympialaiset/

 

********

Elämysmatkat on osa Elämys Groupia, matka- ja tapahtumayritystä, joka tekee elämyksiä suomalaisille. Yritys palvelee Elämysmatkat-nimellä kuluttaja-asiakkaita urheilu- ja aktiivimatkojen saralla pian 30 vuoden kokemuksella. Yritys palvelee b2b- ja yhteisöasiakkaita nimellä Elämys Group. Se suunnittelee ja toteuttaa tapahtumia ja vaativia matkajärjestelyjä kaikkialla maailmassa. Suomalaisesta urheiluyhteisöstä Elämys Group palvelee mm. Olympia- ja Paralympiakomiteaa, Hiihtoliittoa, Koripalloliittoa ja Voimisteluliittoa näiden matka- ja tapahtumatarpeissa.