Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
23.01.2018 | Olympiakomitea

Yhdessä aktiivisempaa arkea

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailun tavoitteena on liikettä lisäämällä ja paikallaan oloa vähentämällä parantaa työntekijöitten terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia. Kilpailuun osallistuva organisaatio saa Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksesta asiantuntijan opastamana työkaluja oman henkilöstönsä aktivoimiseen ja liikuntaohjelmansa systemaattiseen kehittämiseen.

Asiantuntijan palautteen jälkeen on hyvä pysähtyä miettimään, millaiset toimenpiteet omalla työpaikalla lisäisivät aktiivisuutta ja hyvinvointia niin yksilön kuin koko työyhteisönkin näkökulmasta. Ovatko toimitilanne aktiivisuutta tukevat? Millaisia liikuntaa ja hyvinvointia tukevia palveluita työntekijöillenne on tarjolla? Mitä voisimme vielä yhdessä tehdä?

Yhdessä Suomen Aktiivisin Työpaikka kumppaneiden kanssa tarjoamme monipuolisia hyvinvointivinkkejä ja -palveluita käyttöönne. Tutustu kumppaneihimme Lääkärikeskus Aava, Fazer Food Services, Martela, Fressi, Firstbeat, Eazybreak ja Happy Healthy People tästä.

Osallistumalla kilpailuun saatte arvokkaita vinkkejä arjen aktiivisuuden lisäämiseksi. Vuoden 2018 Suomen Aktiivisin Työpaikka palkitaan jälleen näyttävästi Urheilugaalassa tammikuussa 2019. Osallistu osoitteessa: suomenaktiivisintyopaikka.fi

 

Kuva: Lääkärikeskus Aavan Katarina Segerståhl luovutti Unon Suomen Aktiivisin Työpaikka 2017 -kilpailun voittajalle VTT:lle Urheilugaalassa 18.1.2018