Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
25.01.2018 | Huippu-urheilu

Samu Torsti mukaan Suomen olympiajoukkueeseen

Kansainvälinen Hiihtoliitto FIS on myöntänyt Suomelle yhden lisäpaikan PyeongChangin talviolympialaisten alppihiihtoon. Tämän seurauksena Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö on nimennyt Samu Torstin Suomen joukkueeseen.

-Lisäpaikan saaminen on erinomainen asia Suomen joukkueelle ja suomalaiselle alppihiihdolle, jolla on vahva historia 2000-luvun arvokisoissa. Torsti täyttää valintakriteerit tämän ja viime kauden näyttöjen perusteella ja on hienoa saada hänet joukkueeseen, sanoo Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkoski.

Torsti on 98:s Suomen joukkueeseen nimetty urheilija ja hän kilpailee PyeongChangissa suurpujottelussa.