Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
15.02.2018 | Olympiakomitea

BMW Yritysmaratonviesti 25.5.2018 – tule mukaan ja tue Lasten Liikettä!

Työpaikkojen liikuttavin tapahtuma, Yritysmaratonviesti juostaan jälleen tänä vuonna 25.5.2018 Töölönlahdella, Helsingissä. Jo 160 joukkuetta on ilmoittautunut mukaan tapahtumaan. Viime keväänä tapahtuma liikutti 4 000 juoksijaa yli 280 eri yrityksestä.

 

Yritysmaratonviestistä on iloisen tunnelman ja sujuvien järjestelyjen myötä kasvanut Suomen suurin yritysjuoksutapahtuma. Siinä kierretään Töölönlahtea viestijuoksuperiaatteella noin maratonin pituinen matka yhteensä 19 kierrosta. Osallistujat tekevät liikkumalla hyvää sekä työyhteisöllensä että suomalaiselle liikunnalle. Liikkumisen, hauskanpidon ja kepeän kisailun lisäksi tapahtumalla tuetaan lasten liikunnallista iltapäiväkerhotoimintaa, Lasten Liikettä.

Lasten Liike palkittiin viime syksynä vuoden vastuullisuuskampanjana.

Kilpailun järjesti Suomen sponsorointi- ja tapahtumamarkkinointi ry.

 

Lasten Liike on loistava esimerkki, jossa yritykset tuovat hyvää yhteiskuntaan, joka kasvattaa terveempää sukupolvea. Lasten Liikkeen tavoitteet, toiminnan jatkuvuus sekä mitattavuus ovat keränneet kiitosta.

– Meidän unelma on se, että jokaisella lapsella on mahdollisuus liikunnallisen harrastukseen koulupäivän välittömässä yhteydessä. Yritysmaratonviestin lahjoittama summa on merkittävä apu siinä, kun rakennamme yhdessä seurojen, koulujen, kuntien ja paikallisten yhdistysten kanssa Lasten Liike kerhotoimintaa. Toteaa projektipäällikkö Carita Riutta Olympiakomiteasta.

Osallistumalla tuette, mutta sen lisäksi voitte ostaa Lasten Liike juoksukapulan ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin tuette lisää!

 

Uutuuksia tapahtumassa:

Yritysmaratonviesti – After Run

Kuuntelimme toiveitanne ja vastasimme niihin järjestämällä ensi kertaa Yritysmaratonviestin yhteydessä After run -tapahtuman. Tapahtumapaikalla kello 16:30-20:00 osallistujat pääsevät jatkamaan hauskanpitoa sekä verkostoitumista. Tapahtumassa esiintyy kotimainen huippuartisti, joka paljastetaan myöhemmin.

Monipuolisia lisäpalveluita joukkueenne viihtyvyyden takaamiseksi

Ilmoittautumisen yhteydessä voitte ostaa myös erilaisia lisäpalveluita joukkueellenne.

Piknik-kassit

Fazer Food Service tuottaa aktiivisen päivän piknik-kassit hintaan 56€ (+ alv 14%) / kassi (5 hlölle). Voitte valita kolmesta eri maistuvasta sisältövaihtoehdosta vegaani, kana ja kinkku.

Lisäksi kutsumme kaikki osallistuneet mukaan avoimiin Fressi juoksutreeneihin, jotka järjestetään 17.4., 24.4., 2.5. ja 9.5. klo 17.30-18.30 Oopperatalon amfiteatterilta. Näin voitte lisätä aktiivisutta arkeen jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

 

Ilmoittaudu mukaan osoitteesta: yritysmaratonviesti.fi

Liikkumalla työporukalla, liikutetaan myös lapsia!