Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
26.02.2018 | Olympiakomitea

Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön avainhenkilöiden rekrytointiprosessi etenee

Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön johtajan haku avautui 2. helmikuuta ja on käynnissä 1.3.2018 asti. Tänään avautuivat Huippu-urheiluyksikön kisatiimin päällikön ja urheiluakatemiaohjelman johtajan paikat. Nyt avautuvat haut ovat käynnissä 21.3.2018 asti.

Huippuvaiheen ohjelmajohtajan hakua ei käynnistetä vielä tässä yhteydessä. Tällä ratkaisulla halutaan mahdollistaa valittavan yksikön johtajan tiivis osallistuminen organisaation rakentamiseen.

Olympiakomitean puheenjohtajiston valmistelemat linjaukset Huippu-urheiluyksikön rekrytointiprosessin jatkamisesta mahdollistavat sen, että yksikön kokoonpanoa, resursseja ja rakennetta voidaan edelleen hienosäätää yksikön johtajan valinnan jälkeen.

Huippu-urheiluyksikön johtaja

vastaa Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön operatiivisesta johtamisesta. Hakuaikaa yksikön johtajan tehtävään on 1.3.2018 asti.

Linkki Huippu-urheiluyksikön johtajan hakuilmoitukseen

Kisatiimin päällikkö

vastaa kisavalmisteluista ja toimii osana joukkueen johtoa Olympiakomitean vastuulla olevissa kisoissa, joita ovat olympialaiset, Euroopan kisat, nuorten olympialaiset, nuorten olympiafestivaalit ja universiadit. Kisatiimin päällikkö osallistuu myös kisajoukkueiden valintojen valmisteluun.

Linkki kisatiimin päällikön hakuilmoitukseen

Urheiluakatemiaohjelman johtaja

vastaa urheiluakatemiaohjelman tuloksellisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Hän johtaa ja koordinoi yli 20 urheiluakatemian ja valmennuskeskuksen muodostamaa verkostoa.

Linkki urheiluakatemiaohjelman johtajan hakuilmoitukseen

 

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Mikko Salonen, 040 541 0295