Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
21.05.2018 | Olympiakomitea

Olympiakomitean toimintaa suunnitellaan yhdessä ja entistä tehokkaammin

Olympiakomitean toiminnan suunnittelu 2019 toteutetaan uudella tavalla. Lajiliitot ja Liikunnan aluejärjestöt on otettu aiempaa tiiviimmin mukaan työhön ja ennen kaikkea riittävän ajoissa, jotta samat valinnat saadaan vietyä myös liittojen ja aluejärjestöjen omiin toimintasuunnitelmiin. Liittojen toiminnanjohtajat kokoontuivat 16.5. työpajoihin pohtimaan yhteisiä tavoitteita.

− Aloite uuteen toimintamalliin lähti liikkeelle viime vuoden marraskuussa syyskokouksesta. Useampi jäsen viestitti, että Olympiakomitean toiminnan suunnittelua täytyy aikaistaa. Nyt tehdään siis yhdessä suuntaviivoja vuodelle 2019 ja kevätkokouksessa ne esitellään. Kesän jälkeen työstetään valintoja yhdessä, kunnes syyskokouksessa 24.11. kaikki on hyväksyttävissä, avasi Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen prosessia.

Seuraavat lajiliittojen toiminnanjohtajien ja Olympiakomitean operatiivisen johdon yhteiset työpajat ovat 13.6. ja 19.9.