Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
30.05.2018 | Olympiakomitea

Ratsastajainliitto muuttaa Sporttitaloon loppuviikon aikana

Ratsastajainliitto laajentaa Sporttitalon urheiluyhteisöä noin kymmenen henkilön voimin. Liitolle on kunnostettu tilat 6. kerroksesta Valimotien puolelta. Tervetuloa Ratsastajainliitto!

– Muutamme erittäin iloisin mielin. Olemme kevään ajan valmistelleet muuttoa. Toiveenamme on saada myöhemmin syksyllä myös Suomen Hippos mukaan, kertoo Nina Kaipio Ratsastajainliitosta.

Liitossa on kymmenkunta työntekijää. Uutena toimitusjohtajana aloittaa 1. kesäkuuta Pekka Törmälä. Pääsihteeri Fred Sundwall jää eläkkeelle elokuun lopussa.

Tämän vuoden helmikuussa Sporttitaloon Helsingin Pitäjänmäkeen muutti suuri joukko urheilujärjestöjä ja niitä lähellä olevia toimijoita. Talossa toimii nyt kaikkiaan 56 eri organisaatiota ja 350 työntekijää. Tiloja on lähes 4800 neliötä.

Valtaosa liitoista muutti taloon alun perin SVUL:n rakennuttamasta talosta Radiokadulta. Muuton tavoitteena oli kustannussäästöjen lisäksi edistää tilaratkaisuilla myös yhdessä tekemistä ja nykyaikaisia työntekemisten tapoja. Sporttitalossa on monenlaisia mahdollisuuksia työntekemiseen sekä yhdessä että erikseen.

Talossa on tilaa edelleen uusille liikunta- ja urheilualan toimijoille. Lisätietoja >>