Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
17.09.2018 | Seuratoiminta

Kuka on vuoden vakuuttavin #seuratoimija? Onko sinun seurasi vuoro voittaa jopa 1200 € stipendi?

Löytyykö vuoden 2018 seuratoimija sinun suosikkilajisi parista? Viime vuoden vakuuttavimmaksi seuratoimijaksi äänestettiin Tampereen Pyrinnön suunnistusaktiivi Mikko Eskola, vuonna 2016 Pyhäjärven pohdin hiihtomies Kauko Tikkanen ja vuonna 2015 seuratoimijaksi palkittiin Ruoveden Pirkkojen pesäpallon aktiivi Paula Rinki.

Urheiluseuroissa vaikuttaa tuhansia kiitoksen ansaitsevia seuratoimijoita. Vakuuttavin seuratoimija on aktiivinen ja täysi-ikäinen urheiluseurassa toimiva henkilö, jolla on homma hallussa ja joka tietää, miten toimia tapaturman sattuessa. Vakuuttavin seuratoimija voi olla esim. huoltaja, joukkueenjohtaja, valmentaja tai vaikka puheenjohtaja.

Ehdota vakuuttavinta seuratoimijaa, joka sinun mielestäsi ansaitsee kiitoksen. Kolme eniten ääniä kerännyttä ehdokasta saa seuralleen OPn 500-1200 euron seurastipendin. Lisäksi voittaja saa Suomen Olympiajoukkueen virallisen Tunturi Poni polkupyörä ja sellainen arvotaan myös kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken.

Olympiakomitean ja OPn Vuoden vakuuttavin #seuratoimija -kampanja ehdotusaika on voimassa 15.10.2018 asti ja kahdeksan ehdokasta pääsee äänestysvaiheeseen 1.-25.11. Vuoden vakuuttavin seuratoimija -äänestyksen tulokset julistetaan YK:n vapaaehtoistoiminnan päivänä 5.12.2018.

Tee vakuuttavimman seuratoimijan ehdotus tästä 15.10.2018 mennessä!

Kilpailun sääntöihin voit tutustua tästä

Lisätietoja:
Olympiakomitea, Päivi Häikiö, paivi.haikio(@)olympiakomitea.fi
OP vakuutus, urheiluvakuutukset, Ilona Erkkilä, ilona.erkkila(@)op.fi