Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
16.01.2019 | Huippu-urheilu

Kahdeksan uutta valmentajaa nimettiin kunniagalleriaan olympiavalmentajaseminaarin yhteydessä

Perinteikäs Olympiavalmentajaseminaari avattiin tänään Helsingissä. Seminaari järjestetään yhteistyössä Olympiakomitean, Suomen Valmentajien ja Suomen Ammattivalmentajien kesken. Seminaariin kuuluvassa  ’Valmentajalla on väliä’ -illallistilaisuudessa nimettiin kahdeksan uutta valmentajaa Valmentajien Kunniagalleriaan.

Ensimmäiset nimeämiset Valmentajien Kunniagalleriaan julkaistiin Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuonna 2017. Tuolloin nimettiin 18 edesmennyttä vuosien 1840-1928 välillä syntynyttä valmennusosaajaa.

Toisessa valinnassa Valmentajien Kunniagalleriaan nimettiin edesmenneet Ivar Wilskman, Verner Järvinen, Hugo Lahtinen, Robert Oksa ja Kaarina Kari. Toisessa valinnassa aloitettiin myös elossa olevien nimeäminen. Nimetyiksi tulevat Kalevi Tuominen, Rolf Haikkola ja Seppo Nuuttila.

Nimettyjen esittelyt kunniagallerian sivuilla

Lue lisää Suomen Valmentajien sivuilta