Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
06.05.2019 | Seuratoiminta

Ovatko urheilutapahtuman järjestelyt kunnossa? Onko aidat hankittu? Osallistu kisaan ja voita 300 metriä Ramirentin aitaa tapahtumaasi!

Hei tapahtumajärjestäjä! Ovatko tulevan urheilutapahtuman järjestelyt kunnossa? Katsomot, aidat tai muut rakenteet varattuna? Osallistu kisaan ja voita 300 metriä aitaa tapahtumaasi! Kaksi voittajatapahtumaa saa näin käyttöönsä Ramirentin vuokrakalustoa 1000 euron arvosta.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki tahot, jotka ovat järjestämässä urheilutapahtuman vuoden 2019 aikana. Osallistu kilpailuun 10.6.2019 mennessä täyttämällä lyhyt lomake tästä. Voit tutustua kilpailun sääntöihin tästä.

Ramirentin Event-liiketoimintayksikkö varustaa vuosittain kaiken kokoisia urheilu- ja musiikkitapahtumia eri puolilla Suomea aina pienistä kylätapahtumista isoihin ulkojääotteluihin. Hyvin suunnitellussa urheilutapahtumassa huomioidaan perusasiat työntekijöiden, osallistujien ja katsojien turvallisuudesta viihtyvyyteen. Vuokrakalustoa hyödyntämällä järjestämisessä voidaan huomioida myös ekologisuus ja pyrkiä tapahtuman rakennusvaiheessa mahdollisimman alhaiseen hiilijalanjälkeen. Suomen Olympiakomitea ja Ramirent Finland Oy tarjoavat yhteistyössä toimivia ratkaisuja ekologisempien urheilutapahtumien järjestämiseen.

 

Lisätietoja

Hanna Launonen, Event projektipäällikkö, event@ramirent.fi