Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
03.10.2019 | Olympiakomitea

Lajihaku kesän 2021 SM-viikolle on avattu: Ilmoittaudu mukaan Suomen iloisimpaan urheilutapahtumaan

Urheilun monilajitapahtuma SM-viikko tuo mukana oleville lajeille suurkilpailun tunnelmaa ja kovan tason sporttia aikuisten SM-sarjoissa. SM-viikko on iloa, yhteisöllisyyttä, ystäviä ja yhdessä tekemistä muiden lajien ja sidosryhmien kanssa.

SM-viikko kokoaa yhteen lajeja, jotka ovat suurelle yleisölle ehkä hieman tuntemattomampia. Tapahtuma onkin esitellyt neljän vuoden aikana yleisölle huikeat 50 urheilulajia uppopallosta laskuvarjohyppyyn ja shakista digitaaliseen autourheiluun. Tapahtuman tavoitteena saada lajeille uutta yleisöä, uusia harrastajia ja medianäkyvyyttä.

– Monilajinen tapahtuma luo suurkilpailun tunnelmaa, ja Ylen laadukas TV-tuotanto takaa näkyvyyden myös kotikatsomoihin, kertoo Taekwondoliiton toiminnanjohtaja Tatu Iivanainen.

Yle Urheilu onkin panostanut tapahtumaan vahvasti ja suomalaista urheilun monimuotoisuutta on nähty tv:ssä lähes 70 tuntia. Ja kun tähän lisätään Areenan lähetykset, on SM-viikon tapahtumia näytetty Ylen kanavissa yhteensä yli 100 tuntia.

– Onhan tämä aivan loistavaa! Näkyy saman tien seuran kävijämäärissä. Kun porukka näkee jousiammuntaa telkkarissa niin sen tietää, että seuraavat kokeiluvuorot ovat aivan täynnä. Olympialaisten jälkeen näkyy samanlainen piikki harrastajamäärissä, kertoi jousiampuja Tero Pyylampi kesällä 2019.

SM-viikko luo myös urheilijoille uudenlaisen kilpailuympäristön ja erityisen tunnelman. Neljän vuoden aikana SM-viikolla on nähty yli 6000 urheilijaa mittelemässä lajien suomenmestaruuksista.

–SM-viikko on hieno tapahtuma. monia eri lajeja on esillä ja yleisön on helppoa tulla seuraamaan eri kisoja, totesi enduron kaksinkertainen maailmanmestari Eero Remes kesällä 2018.

Lajihaku kesän 2021 SM-viikolle on avattu

Järjestyksessään kuudes SM-viikko järjestetään Salossa 1.-4.7.2021. Tapahtuman pääpaikkana on Salon urheilupuisto keskellä Salon kaupunkia.

Lajihaku Salon kesäkisaan on nyt avattu. Aikaisempia vuosia aiempi ilmoittautumisajankohta toivon mukaan helpottaa lajien kisakalenterien rakentamista ja mahdollistaa aiempaa sujuvammin osallistumisen SM-viikolle.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet täältä.

Lisätietoja SM-viikosta antaa vastaava tuottaja Päivi Harri, paivi.harri@kokotapahtuma.fi, 045 264 2263

www.sm-viikko.fi