Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
04.10.2019 | Seuratoiminta

Syksyn Seurasydän-kampanja sai mahtavan alun seurapaitapäivästä

Vau! Tiistaina 24.9. vietetty seurapaitapäivä oli urheiluväen yhteinen voimannäyte. Me emme villeimmissä unelmissammekaan osanneet odottaa näin upeaa vastaanottoa kampanjalle. Seurasydämen yhtenä tavoitteena oli tehdä kampanjasta tämän syksyn ilmiö – ja te todella teitte sen! Seuratoiminnan merkitys ja monipuolisuus tuli varmasti tutuksi niille 2,5 miljoonalle ihmiselle, jotka tavoititte upeiden ja koskettavien seurasydän-tarinoiden ja kuvien avulla. Seuratoiminnan tärkeys tuli varmasti näkyville ja kuuluville. Kiitos!

Tiistaina 24.9. saatoit törmätä arkisten askareiden lomassa seurapaitoihin, pipoihin ja verkkareihin. Meistä oli aivan upeaa nähdä, että te otitte seurapaitapäivän omaksenne! #seurapaitapäivä keräsi Instagramissa yli 5 500 kuvaa sekä tarinaa ja Twitterissä se oli päivän puhutuin hashtag.

Päivän kuvissa pidettiin johtoryhmän kokouksia, leikittiin päiväkodeissa, opiskeltiin ahkerasti kouluissa ja jopa Eduskunnassa tunnustettiin seuravärejä. Seurapaitapäivä alkoi tänä syksynä valtavalla rytinällä – minkälainen ilmiö tästä tuleekaan ensi vuonna!

#Seurasydän sykkii Hangosta Utsjoelle

Someen tunnisteella #seurasydän lisätyistä tarinoista ja kuvista näkyy upea moninaisuus. Mukana menossa ovat kaikki lapsista aikuisiin. Tarinoista huokuu valtava intohimo ja osaaminen, jota ilman seurat eivät voisi toimia. Tarinoiden lajikirjo on suuri ja seurasydämiä sykkii ilahduttavasti ympäri maan. Tarinoissa on muisteltu ja kiitelty sekä kerrottu seuratoiminnan merkityksestä. Kuvista päätellen se on tuonut monen elämään yhteisön, ystävyyttä, uusia taitoja ja oppeja sekä esikuvia.  Käykää lukemassa ja tykkäämässä toistenne kuvia ja tarinoita. Näin #seurasydän-ilmiö kasvaa!

Me haluamme kuulla teistä!

Vielä on pitkät ja pimeät syyskuukaudet edessä, joten me haluamme kuulla teistä somessa tunnisteella #seurasydän. Me haluamme päästä kurkistamaan juuri teidän seuranne arkeen, joten innosta oma seuraväkesi kertomaan kuvin ja tarinoin omista seurasydän-hetkistään. Lokakuussa etsitään myös vuoden urheiluseuraehdokkaita, joten aktiivisuudesta palkitaan. Vuoden urheiluseura julkistetaan Urheilugaalassa yhteistyössä Alkon kanssa. Marraskuussa on aika kiittää vapaaehtoisia seuratoimijoita, kun etsimme valtavasta joukosta vuoden vapaaehtoista OP:n kanssa. Valtavasti kivoja juttuja on siis vielä tulossa!  Ota meidät mukaan seurasi yhteisöön tunnisteella #seurasydän.

Seurasydän-kehyksen ja kaikki materiaalit voit ladata www.seurasydän.fi -sivujen materiaalipankista.