Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
31.10.2019 | Huippu-urheilu

Lumoava valmistaa Suomen Olympiajoukkueen virallisen kisakorun

Suomen Olympiajoukkue valmistautuu heinäkuussa 2020 Tokiossa käytäviin XXXII kesäolympialaisiin. Menestyksekkäiden PyeongChangin talviolympialaisten alla alkanut yhteistyö Lumoavan ja Suomen Olympiajoukkueen välillä jatkuu. Lumoava on suunnitellut kisakorun, joka annetaan lahjaksi kaikille Olympiajoukkueeseen valittaville urheilijoille.

Virallisen kisakorun lisäksi Lumoava tuo keväällä 2020 markkinoille kuluttajille suunnatun version Olympiajoukkueen korusta. Kuluttajille suunnatun korusarjan nimi on Loisto. Loisto-korujen myynnillä tuetaan tulevaisuuden nuoria urheilijalupauksia. Jokaisesta myydystä Loisto-sarjan korusta lahjoitetaan viisi euroa #nuorellesiivet -kampanjaan. Olympiajoukkueen korun on suunnitellut korumuotoilija, Vuoden kultaseppä 2013, Carina Blomqvist. Korut valmistetaan Kuopiossa ja niiden valmistusmateriaali on kierrätyshopeaa.

– Olympialaisiin pääseminen on monen urheilijan suuri unelma. On hienoa, että saimme Lumoavan suunnittelemaan korun, joka muistuttaa urheilijaa unelman toteutumisesta. Nyt Lumoava on mukana myös  nuorten tukemisessa, kun osa Loisto-korusarjan myynnistä ohjataan #nuorellesiivet -kampanjaan, toteaa Olympiakomitean liiketoimintapäällikkö Ville Köngäs.

– Jatkaminen Suomen Olympiajoukkueen virallisena yhteistyökumppanina oli Lumoavalle selkeä arvovalinta. Koemme hyvin tärkeäksi olla mukana tukemassa nuorten urheilua. Suomessa valmistetut korumme ja Olympiaurheilu kantavat molemmat ylpeinä Suomen lippua, kiteyttää Lumoavaa valmistavan Saurum Oy:n toimitusjohtaja Mikko Pessi.

Lisätietoja:

Suomen Olympiakomitea
Liiketoimintapäällikkö, Olympiajoukkue ja Suomen Urheiluakatemiat, Ville Köngäs
Puh. 040 9625463
ville.kongas@olympiakomitea.fi

Lumoava, Saurum Oy
Toimitusjohtaja, Mikko Pessi
Puh. 040 3040210
mikko.pessi@saurum.fi