Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
05.12.2019 | Huippu-urheilu

Tokion Olympialaisiin vapautuu lisää lippuja ja matkapaketteja 9.12.

Olympialaisten lipunmyynnistä Suomessa ja Irlannissa vastaava Elämysmatkat on saanut Tokion olympiakisaorganisaatiolta kauan kaivattuja lisälippuja, ja julkaisee kaikki loput liput ja matkapaketit myyntiin 9.12. klo 12.00.

Tokion kesäolympialaisten lipunmyynti sekä Japanissa että kansainvälisesti on ylittänyt kaikki aiemmat ennätykset. Myös Suomeen allokoidut liput ovat olleet pitkään loppuunmyyty. Nyt myyntiin vapautuva lippuerä pitää sisällään nyrkkeilylippuja, jotka eivät tulleet myyntiin vielä ensimmäisessä lipunmyyntierässä, sekä pienempiä määriä lippuja useisiin eri lajeihin kisajärjestäjälle tehtyjen lisätilausten perusteella.

Myyntiin ei vapaudu kansainvälisesti kysytyimpiä lajeja eli uintia ja voimistelua. Yleisurheilulippuja ja useita muita suosittujen lajien lippuja vapautuu myyntiin vain pieniä määriä.

Myyntiin vapautuu myös uusia matkapaketteja, joihin on varattu omat lippukiintiöt suosittuja lippuja.

Elämysmatkat ennakoi että myyntiin vapautuvat liput myydään osaan lajeista loppuun nopeasti julkaisun jälkeen. Merkittäviä määriä lippuja ei oletettavasti vapaudu enää tämän jälkeen maakiintiöiden kautta myyntiin.

Keväällä lippuja voi ostaa myös suoraan tokio2020.org -verkkosivujen kautta VISA-luottokortilla. Kisajärjestäjä ei ole julkaissut tarkkaa julkisen myynnin aloitusajankohtaa eikä tietoja siitä mitä lippuja tuolloin vapautuu myyntiin. Kansainvälisen kysynnän perusteella myös tuolloin liput tullaan myymään nopeasti loppuun.

9.12. on paras mahdollisuus varmistaa oma unohtumaton olympiamatka tai täydentää vielä puuttuvat kisaliput omasta olympiaohjelmasta.

 

Lippujen ja matkapakettien myynti 9.12. klo 12: https://www.elamysmatkat.com/tokio_olympialaiset_2020/

 

Yhteydenotot ja kysymykset:

tokio2020@elamysmatkat.com

09 622 70 940