Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
16.01.2020 | Seuratoiminta | Uutinen

Vuoden parhaat palkittiin Urheilugaalassa  

Suomen Urheilugaala palkitsi vuoden 2019 liikunnan ja urheilun menestyjiä jakamalla Uuno-pokaaleja. Joukkuepelien menestysvuosi näkyi vahvasti myös Urheilugaalassa. Urheilutoimittajien äänestyksessä Vuoden urheilijaksi valittiin Teemu Pukki.

-Mahtava vuosi takana! Pari vuotta sitten en olisi voinut edes unelmoida tästä. Olen ylpeä tästä palkinnosta ja haluan kiittää omia joukkuekavereita niin Norwichissa kuin Huuhkajissa ja tietenkin omaa vaimoa ja perhettä, Vuoden urheilija sanoi.

Vuoden valmentajan palkinnon pokkasi Markku Kanerva ja vuoden joukkueeksi ylsi Kanervan valmentama miesten jalkapallomaajoukkue eli Huuhkajat. Vuoden nuoreksi urheilijaksi valittiin Kaapo Kakko, joka sai myös vuoden läpimurto-Uunon.

Lahden Suunnistajat on vuoden urheiluseura

Lahden Suunnistajat -37 palkittiin Vuoden urheiluseurana. Lahden Suunnistajat on vuonna 1937 perustettu maamme ensimmäinen suomenkielinen suunnistuksen erikoisseura. Seuran missiona on edistää suunnistusharrastusta ja kehittää kilpailutoimintaa kaikissa ikäryhmissä ja tasoilla monipuolisesti sekä laadukkaasti toimien. Seura on myös Suomen Olympiakomitean ja Suunnistusliiton Tähtiseura.

Liikuntakulttuurin edistämisestä palkittiin myös Finnair vuoden aktiivisimpana työpaikkana ja Helsinki vuoden liikkuvimpana kuntana.

Katso kaikki palkitut ja tunnelmat Urheilugaalan sivuilta