Siirry sisältöön
Uutiset Kaikki uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä
20.02.2020 | Seuratoiminta

#Seurasydän kutsuu kaikki mukaan syyskuussa – Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 29.9.

Viime syksyn Seurasydän-kampanjalla liputimme  yhdessä seuratoiminnan suurinta vahvuutta – yhteisöllisyyttä. Halusimme innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

Seurasydämen ideana oli levitä ja näkyä myös urheiluseurojen ulkopuolelle sen jäsenten kautta. Saitte aikaan kaikkien aikojen somepyörremyrskyn. #Seurasydän näkyi ja kuului somessa koko syksyn ajan ja erityisesti seurapaitapäivänä.  #Seurasydän -tunnuksella on jaettu jo yli 11 000 kuvaa ja tarinaa. Kampanja on näkynyt upeasti mediassa sekä seurojen ja lajiliittojen viestinnässä. Tämän artikkelin lopusta löytyy viime syksyn kuvasatoa.  Tutustu tarinoihin Instagramissa tunnisteella #seurasydän.

#Seurasydän minidokumentit katsottavissa Yle Areenassa

Yle tuotti minidokumentit 10 tunnetun henkilön #seurasydän-tarinoista.  Lyhyet n. 5 minuutin tarinat tehtiin seuraavista henkilöstä: Minna Kauppi, Jukka Jalonen, Pekka Strang, Enni Rukajärvi, Petra Olli, Jari Litmanen, Topi Raitanen, Marko “mörkö” Anttila, Amanda Kotaja ja Kaisa Vikkula. Jos joku näistä ohjelmista on jäänyt katsomatta, niin ei hätää. Kaikki dokumentit on tallennettu Yle Areenaan.

Vuoden 2020 #Seurasydän-kampanjaa vietetään syyskuussa ja seurapaitapäivää tiistaina 29.9.2020.

 

   

 

Lisää liikettä pääyhteistyö­kumppanit

                
                   veikkaus_vaakalogo_white_rgb

                
                   op_logo_vasen_negatiivi_comporessed
Huippu-urheilun pääyhteistyö­kumppanit

                
                   veikkaus_vaakalogo_white_rgb

                
                   finnair_logo_white_compressed

                
                   icepeak-logo-text-rgb-white_compressed

                
                   toyota_v_white_rgb

                
                   Aava Virta logo nega

                
                   Energiayhtiö St1:n logo