Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
01.04.2020 | Seuratoiminta

#Seurapaitapäiväkotona ilostutti somessa laajaa joukkoa!

Vau! Te teitte sen jälleen kerran – nimittäin seurapaitapäivän ja tällä kertaa vielä kotona.

Suomalaisen seuratoiminnan yksi tärkeimmistä vahvuuksista on yhteisöllisyys, ja näin poikkeuksellisinakin aikoina se näkyi upeasti seurapaitapäivän merkeissä. #Seurapaitapäiväkotona -hashtagilla postattiin pelkästään Instagramissa lähes 9000 kuvaa, joissa vilkkuivat rakkaiden seurojen paidat, pipot ja verkkarit. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille ja seurasydäntänsä osoittaneille!

Ideana oli tuoda seurapaitapäivällä iloa arkeen kotona haastavana aikana. Tulokset osoittavat suomalaisten rakkauden liikuntaan ja urheiluun ja seuratoimintaanFacebookin, Instagramin ja Twitterin kautta tempaus tavoittavuus kahden päivän aikana lähes 7,5 miljoonaa henkilöä. Myös mediaosumien tavoittavuus oli yli 4 miljoonaa henkilöä. 

Seurapaitapäivän ideana on tunteen jakaminen ja suomalaiset selvästikin ”tuntevat”. Me emme ole yksin, vaan yhdessä, yhtenä suurena urheiluperheenä. Vaikka koronatilanne erottaakin meidät fyysisesti toisistamme, seuraan kuuluminen yhdistää meitä henkisesti ja auttaa jaksamaan vaikeina aikoina, toteaa Olympiakomitean seuratoimintayksikön johtaja Pekka Nikulainen.

Kampanja toteutettiin jakamalla ohjeet osallistumisesta yhdessä lajiliittojen ja urheiluseurojen kanssa kaikille suomalaisille. Yhteisöllisyytensä sai osoittaa omalle rakkaalle urheiluseuralle pukeutumalla omaan seurapaitaan ja jakamalla kuvasosiaalisen median kanavissa tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän. Yhdessä – kotona.

Käy tutustumassa ja fiilistelemässä päivän upeaa kuvasatoa somekanavissa tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän. Instagramissa jaamme @seurasydän -tilillä seurapaitapäivän kuvia koko viikon ajan.

Seuratoiminnan yhteisöllisyyden tärkeys niin yksilölle kuin laajemmin koko yhteiskunnalle on noussut esille tänä keväänä meidät kaikki yllättäneellä tavalla. Kun toiminta taas poikkeustilan jälkeen käynnistyy, niin nautitaan yhdessäolon riemusta ja näytetään se kaikille. #Seurasydän-kampanjaa vietetään koko syyskuun ajan, ja se huipentuu tiistaina 29.9. vietettävään seuratoiminnan liputuspäivään – seurapaitapäivään. Lisäinfoa ja materiaalit saatte kevään aikana.