Siirry sisältöön
Uutiset Kaikki uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä
08.06.2020 | Seuratoiminta

Pyöriikö seurasi edelleen exceleissä?

Suomisport-seurapalvelu on digitaalinen palvelu urheiluseuroille. Palvelu helpottaa ja laaduntaa seuratoiminnan arjen hoitamista. Palvelu on rakennettu ohjaamaan seuroja toimimaan automaattisesti yhdistyslain ja GDPR-säädösten mukaisesti. Palvelussa on nyt mukana 50 pilottiseuraa, jotka ovat kevään aikana testanneet palvelua ja antaneet arvokasta palautetta ohjelman kehittämiseen. Elokuusta alkaen seurat voivat ottaa palvelun käyttöönsä ja viedä samalla omat palvelunsa liikkujien taskuun ja suoraan digiaikaan!

Suomisport seurapalvelussa on testattu jäsenluettelon hallintaa, tapahtumien järjestämistä, ryhmien hallintaa sekä maksupalvelua, joka tapahtuu sähköisesti nappia painamalla. Jatkossa laskutus vähenee radikaalisti – ei siis tarvitse lähettää esimerkiksi kausimaksujen laskuja, vaan se käy kätevästi nappia painamalla koko ryhmälle. Harrastaja voi maksaa laskun yhdellä painalluksella ja halutessaan suoraan Suomisport-mobiilisovelluksessa. Myös seurakäyttäjä hallinnoi ryhmiä ja hoitaa viestintää ja osallistumismerkintöjä suoraan Suomisport-mobiilisovelluksessa.

Seurapalvelu käyttöön maksutta

Mitä Suomisportin käyttöönotto sitten maksaa seuralle? Vastaus on nolla euroa. Siis ei mitään, ei kuukausi- eikä vuosimaksuja – ei siis taloudellista riskiä vaan päinvastoin. Maksupalvelu varmistaa, että seura saa maksujen rahat tilille ilman perintää. Harrastajille tulee maksuihin 1,35 euron palvelumaksu, joka mahdollistaa palvelun ylläpidon ja kehittämisen.

Katso videolta, miten seurapalvelu tuo seuran palvelut liikkujan taskuun!

Elokuussa järjestämme tilaisuuksia, jossa kerromme lisää Suomisport-seurapalvelusta. Tule mukaan omalta tietokoneeltasi – esittelyt järjestetään etäyhteyksin. Valitse sinulle sopiva aika, laita kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan.

Digitaalinen urheiluseura ja Suomisport seurapalvelu -webinaarit elokuussa

Kohti sujuvampaa sporttiarkea! Tule kuulemaan Suomisportin seurapalvelusta – miten hoidan helposti ja nopeasti seurani hallinnon ja toiminnan.

To 13.8. klo 14-15.30: https://www.suomisport.fi/events/a19ea862-6014-4754-890b-86343213d4ee
Ti 18.8. klo 15-16.30: https://www.suomisport.fi/events/21f98563-873c-4133-8d6c-2d1b0ff13a41
Ma 24.8. klo 17-18.30: https://www.suomisport.fi/events/ab64b75f-aaf2-448a-83ac-e2e799e38c78