Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
01.09.2020 | Seuratoiminta

Suomen Olympiakomitea onnittelee uusia Tähtiseuroja

Olympiakomitea yhdessä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa onnittelee kesä-elokuussa 2020 Tähtiseura-tunnustuksen saaneita seuroja:

Suomen Cheerleadingliitto
Funky Cheer Team Espoo, lapset ja nuoret
Funky Team Helsinki, lapset ja nuoret
Porin Cheerleading Akatemia ry, lapset ja nuoret

Suomen Jääkiekkoliitto
Juniori-Kalpa ry, lapset ja nuoret

Suomen Käsipalloliitto
Dicken (Drumsö Idrottkamrater), aikuiset, lapset ja nuoret

Suomen Uimaliitto
Åbo Simklubb, lapset ja nuoret

Suomen Voimisteluliitto
Brahen Voimistelijat, BraVo Ristiina ry, lapset ja nuoret

Tähtiseurat – seurojen laatuohjelma

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta. Osa-alueita on kolme: Lasten ja nuorten toiminta, aikuisliikunta ja huippu-urheilu. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtiseura-verkkopalvelu on avoin kaikille urheiluseuroille. Sen avulla seura voi kehittää toimintaansa ja tavoitella myös itselleen Tähtimerkkiä. Palvelussa urheiluseurat voivat tehdä omaa kehittämistyötään itsenäisesti ja vuorovaikutteisesti lajiliiton tai aluejärjestön seurakehittäjän kanssa. Palvelu on helppokäyttöinen, seuralle maksuton ja se toimii osana Suomisport-seurapalvelua.

Lue lisää Tähtiseuroista!

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Lue lisää aiheesta