Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
30.09.2020 | Seuratoiminta

Seurapaitapäivä näkyi ja kuului upeasti sosiaalisessa mediassa!

Vau! Tiistaina 29.9. vietettiin seurapaitapäivää ja kuinka mahtavasti some täyttyikään tuhansista upeista, värikkäistä ja liikuttavista seurakuvista!

Kuvissa kiiteltiin, muisteltiin ja tunnelmoitiin rakkaita seuramuistoja ja seuroja sekä odoteltiin jo myös malttamattomina alkavia sarjakausia. Tällä seurarakkauden ja -sydämen voimannäytteellä me jaksamme syksyn pimenevien iltojen yli.

Seurasydän sykki kaikenikäisillä ympäri Suomen. Tiistaina saatoitkin bongata seurapaidan lenkillä, etäkokouksessa, päiväkodissa, lääkärissä, koulussa tai vaikka kaupassa – eli siis ihan missä vaan! Pääset palaamaan seurapaitapäivän lämpimiin tunnelmiin somessa tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän.

Suuret kiitokset jokaiselle kuvansa jakaneelle ja hengessä mukana eläneelle – te teitte seurapaitapäivästä tänäkin vuonna upean! Eiköhän tehdä tämä ensi vuonna uudestaan.

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. Seurasydän-kampanjan tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan. #Seurasydän kutsuu kaikki mukaan toimintaan.