Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
29.01.2021 | Seuratoiminta

Harrastamisen Suomen malli: webinaari urheiluseurojen yhteistyöstä kuntien kanssa helmikuussa

Olympiakomitea järjestää yhdessä Liikunnan aluejärjestöjen ja Opetushallituksen Liikkuva koulu -ohjelman kanssa kaksi vaihtoehtoista webinaaria torstaina 18.2. Seuratoimijoille sekä lajiliittojen ja aluejärjestöjen kehittäjille kohdennetuissa tilaisuuksissa käsitellään urheiluseurojen yhteistyötä kuntien kanssa Suomen harrastamisen mallin näkökulmasta. Ensimmäinen webinaari järjestetään 18.2. aamupäivällä klo 10–11.30, toinen vaihtoehto illalla klo 18–19.30.

Webinaarin ohjelma:

  •  Suomen harrastamisen mallissa yhtenä toimintamallina on tuottaa kuntien koordinoimana ja hyvällä seurayhteistyöllä lapsille ja nuorille liikunnallista harrastustoimintaa koulupäivien yhteyteen. Tilaisuudessa Opetus- ja kulttuuriministeriön johtaja Tiina Kivisaari avaa harrastamisen Suomen mallia kokonaisuudessaan sekä myös kuntien ja seurojen näkökulmasta.
  •  Käytännön kunta- ja seurayhteistyön esimerkkeijä: Tampere ja Tappara sekä Vihti ja NuPS
  •  Olympiakomitea, liikunnan aluejärjestöt ja OPH:n Liikkuva koulu -ohjelman edustajat nostavat esiin keinoja ja avainviestejä toiminnan kehittämiseen.

Ilmoittautuminen tiistaina 16.2 mennessä: