Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
31.05.2022 | Olympiakomitea | Uutinen

Lähde Lahteen! Laji-ilmoittautuminen kesän 2023 SM-viikolle on auki

Järjestyksessään seitsemäs SM-viikko järjestetään Lahdessa, upeassa ja monelle lajille tutussa urheilukaupungissa 3.-6. elokuuta 2023, eli noin kuukausi totuttua kesällä järjestettävän SM-viikon ajankohtaa myöhemmin.

Lahden kaupungilla on pitkä kokemus urheilutapahtumista ja niiden menestyksekkäästä järjestämisestä. Vuosi 2023 tulee olemaan Lahdessa todellinen urheilutapahtumien supervuosi: SM-viikon lisäksi Lahti isännöi mm. Salpausselän kisojen 100-vuotisjuhlakisoja, yleisurheilun Kalevan kisoja ja triathlonin Ironman MM-kisoja.

Mikä on SM-viikko?

SM-viikko on neljä päivää urheilun monimuotoisuuden juhlaa maalla, vedessä ja ilmassa. SM-viikko esittelee urheilua rakastavalle suomalaiselle yleisölle tuttuja ja myös ehkä hieman tuntemattomampia lajeja. Tähän mennessä SM-viikolla on nähty lähes 70 eri urheilulajia.

SM-viikko kuuluu Suomen Olympiakomitean palvelutarjontaan. Vuodesta 2019 lähtien tapahtuman operatiivisesta toteuttamisesta on vastannut KOKO Tapahtuma Osuuskunta. SM-viikon suunnittelu ja toteutus tapahtuu aina tiiviissä yhteistyössä tapahtuman isäntäkaupungin kanssa. Mukana olevat lajiliitot järjestävät oman lajinsa SM-kilpailun. Järjestelyissä on mukana aina myös paikkakunnan lajiaktiiveja.

Yle välittää SM-viikon kilpailutapahtumia suorina ja jälkilähetyksinä kanavissaan. Yle Urheilu onkin panostanut tapahtumaan vahvasti ja suomalaista urheilun monimuotoisuutta on nähty Ylen kanavissa yhteensä reilusti yli 100 tuntia.

Lisää näkyvyyttä, harrastajia ja tunnettuutta? Kyllä kiitos!

Laji-ilmoittautuminen kesän 2023 SM-viikolle on nyt avattu. Lisätietoja lajihakuun liittyen saat tästä (PDF) ja ilmoittautumislomake löytyy täältä. Yleisinfon SM-viikosta löydät SM-viikon nettisivuilta (sm-viikko.fi) sekä täältä (PDF).

Lisätietoja:

SM-viikosta antaa vastaava tuottaja Päivi Harri (paivi.harri@kokotapahtuma.fi, 045 264 2263)
Lahden kaupungin tapahtumapäällikkö Inkeri Määttä (inkeri.maatta@lahti.fi, 044 416 3890).

Ilmoittautumisaika päättyy 15.9.2022.

Tulkaa mukaan, nähään Lahessa!