Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
22.06.2022 | Olympiakomitea | Tiedote

Syksyn 2022 vastuullisuusklinikat – tervetuloa mukaan! 

Vastuullisuusklinikat ovat osa urheiluyhteisön vastuullisuusohjelman käytäntöön vientiä. Vastuullisuusklinikoilla käsitellään ajankohtaisia teemoja monipuolisten konkreettisten esimerkkien kautta. Tervetuloa mukaan keskustelemaan, verkostoitumaan ja oppimaan yhdessä! 

  • Seksuaalivähemmistöt urheilussa perjantaina 16.9. klo 9-11. Klinikka järjestetään yhteistyössä FSI:n kanssa. Ilmoittaudu mukaan Suomisportissa.
  • Koulutus lapsiin ja nuoriin kohdistuvasta seksuaalisesta häirinnästä ja seksuaaliväkivallasta urheilussa ja somessa torstaina 6.10. klo 17-19.30. Ilmoittaudu koulutukseen. Järjestäjinä Väestöliiton Et ole yksin -palvelu ja Pelastakaa Lapset.