Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
05.12.2022 | Huippu-urheilu | Uutinen

Webcast: Huippu-urheilun tilannekuva, kesälajien tukipäätökset ja Huippu-urheiluyksikön uudelleenorganisoiminen

Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö antaa kaksi kertaa vuodessa julkisen katsauksen suomalaisen huippu-urheilun tilaan. Medialle avoimissa tilannekatsauksissa käydään läpi suomalaisen huippu-urheilun tilanne laajan kilpailuseurannan valossa sekä annetaan kyseisen hetken menestysennuste suhteessa seuraaviin Olympialaisiin ja Paralympialaisiin.

Huippu-urheiluyksikkö kutsuu urheilumedian lisäksi myös huippu-urheiluverkoston toimijat tarkastelemaan suomalaisen huippu-urheilun tilannekuvaa maanantaina 5.12. klo 15.00-16.00. Tilannekuva esitetään etäyhteyksin.

Syksyn 2022 tilannekatsauksen yhteydessä julkaistaan Huippu-urheiluyksikön kesälajien tukipäätökset kaudelle 2023 sekä luodaan katsaus Huippu-urheiluyksikön uudelleenorganisoitumiseen. Tilaisuudessa esitellään myös tulevat huippu-urheiluvastaavat. Tilaisuudessa on läsnä Huippu-urheiluyksikön johtaja Matti Heikkinen ja varajohtaja Leena Paavolainen sekä tulevat huippu-urheiluvastaavat.

Tilaisuutta voi seurata webcastina Zoomissa.

Meeting ID: 896 0500 1980
Passcode: 838524