Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Excellence in Finland -päivä 25.10.2017

Excellence in Finland -päivä
25.10.2017 klo 12.00-17.00
Helsingin yliopiston päärakennus, juhlasali, Aleksanterinkatu 5, Helsinki

Ainutlaatuinen yhteinen tieteen, taiteen ja urheilun huippuosaamisen päivä!

  • Oman alansa huippuja ja upeita puheenvuoroja
  • Uusia kohtaamisia ja verkostoitumisia
  • Inspiroivia ideoita, oivalluksia, uutta ajattelua ja osaamisen jakamista

Excellence in Finland -verkosto järjesti yhdessä ainutlaatuisen päivän tieteen, taiteen ja urheilun tekijöille, toimijoille ja osaajille. Tarjolla oli hieno kattaus eri alojen kokemuksia, tietoja ja tarinoita oman tekemisen tueksi ja suomalaisen osaamisen vahvistamiseksi. Puhumassa oli vaikuttava kaarti suomalaisen tieteen, taiteen ja urheilun maailman huippunimiä, joita harvoin voi kuulla yhdessä. Samalla päivä tarjosi hienon mahdollisuuden tutustua toisenlaisiin ajattelutapoihin ja eri alojen osaajiin.

14 huippunimeä: Henrik Dettmann, Paavali Jumppanen, Elina Knihtilä, Mika Kojonkoski, Jukka Kola, Markku Kulmala, Jani Leinonen,  Mika Myllyaho, Lilli Paasikivi, Tanja Poutiainen-Rinne, Susanna Rahkamo, Timo Ritakallio, Sampo Terho ja Anna Valtonen.

Päivän sisällöt on julkaistu verkossa. Seuraa paneelikeskusteluja tai tutustu haastatteluihin päivän tunnelmista täältä!


Tutustu puhujiin tarkemmin tästä.

Tutustu ohjelmaan tästä.

#excellenceinfinland

 

Seuraa ja osallistu Excellence in Finland -verkoston Facebook-ryhmässä, jonne voit ilmoittautua mukaan.

****

Taustaa:

Vuoden 2016 ja 2017 aikana verkoston kumppanit järjestivät onnistuneesti ja innostuneesti useita kiihdyttämöitä, joissa käsiteltiin huippuosaamista oman alan näkökulmasta. Excellence in Finland -päivä tarjosi rajattua kutsuväkeä suuremmalle joukolle kumppaniverkostossa mahdollisuuden osallistua huippuosaamisen yhteiseen tilaisuuteen ja rajat ylittävään keskusteluun kutsulinkin kautta.

Päivää olivat järjestämässä Excellence in Finland -verkoston kumppanit yhdessä: Aalto-yliopisto, Helsingin yliopisto, Taideyliopisto, Kansallisgalleria, Radion Sinfoniaorkesteri, Suomen Kansallisooppera- ja baletti, Suomen Kansallisteatteri,  Suomen Olympiakomitea, valtion liikuntaneuvosto, Sitra sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

Excellence in Finland oli osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Excellence in Finland -päivän toteuttamiseen verkosto sai avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

 

Lisätietoja:
Anna Iso-Ahola, vastaava tuottaja, viestintä / Suomi 100 -kokonaisuus, Olympiakomitea
anna.iso-ahola(a)olympiakomitea.fi