Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
02.03.2017 | Seuratoiminta

Tulossa valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen 1. tason Supeviikonloppu

Maalis-huhtikuun vaihteessa järjestetään VOK (valmentaja- ja ohjaajakoulutus) Superviikonloppu 31.3.-1.4.2017 eri puolilla Suomea. Lasten ja nuorten valmentajat paneutuvat koulutuksessa lasten herkkyyskausien huomiointiin, taidon harjoitteluun, tunne- ja vuorovaikutustaitoihin sekä valmennuksen eettisiin asioihin. Nuorten ja aikuisten harrasteliikunnan ohjaajat saavat vinkkejä ohjaustuokioihin ja paneutuvat aikuisten arkiliikuntaan.

Koulutus on tarkoitettu aloitteleville ohjaajille ja valmentajille lajista riippumatta. Osallistua voi kaikkiin Superviikonloppuihin tai vaikkapa vaan yksittäiseen teemakoulutukseen esim. Taitoharjoittelu.

Tutustu ohjelmaa ja ilmoittaudu mukaan sen aluejärjestön koulutukseen, joka sinulle sopii.

Lisäinfoa koulutuksista sekä ilmoittautumisista