Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
24.09.2018

Jarkko Nieminen OlympiaCastin vieraana: Sain urheilulta upean elämänkoulun – nyt on minun vuoroni antaa takaisin

Jarkko Nieminen on Suomen kaikkien aikojen tennistykki. Parhaimmillaan ATP-maailmanlistalla sijalle13 noussut suomalainen pelasi huikean uran voittaen kaksi ATP-turnausta kaksinpelissä ja viisi nelinpelissä. Yksi uran ikimuistoisimmista hetkistä oli Niemisen upea jäähyväistapahtuma Final Night, missä hänen kanssaan pelasi mm. Roger Federer.

Nieminen kertoo saaneensa urheilulta lähes kaiken haluamansa ja kokee, että nyt on hänen vuoronsa antaa jotain takaisin urheilulle. Nieminen jakaa innoissaan tietoaan ja taitoaan nuoremmille pelaajille mentorin roolissa ja toimii myös tenniksen Davis Cup kapteenia. Suomen joukkue voitti tänä vuonna kaikki kolme Davis Cup -peliään ja nousee näin ensi vuonna 1. divisioonaan.

Jakso on kuunneltavissa yleisimmiltä podcast-palvelutarjoajilta tai suoraan tästä:

OlympiaCast: Jarkko Nieminen 

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.