Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
19.11.2018

Mari Eder OlympiaCastin vieraana

Mari Eder (os. Laukkanen) on Itävallassa asuva suomalainen ampumahiihtäjä, joka avioitui itävaltalaisen Benjamin Ederin kanssa kesällä 2018. OlympiaCastissa keskustellaan Marin kanssa urheilijan minäkuvasta. Mitä tapahtuu jos urheilijan koko identiteetti on kiinni urheilussa ja saavutuksissa? Mari paljastaa myös ensi kauden suunnitelmiaan ja aikoo panostaa hieman enemmän maastohiihdon puolelle.

OlympiaCast: Mari Eder

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.